dinsdag 13 februari 2018

Sigmatex superlatex matt 10 liter prijs

Beschikbaar in heel veel kleuren. Verfwebwinkel wordt beoordeeld met een uit ruim 3. Alle varianten Sigmatex muurverf. Deze buitengewoon goede muurverf is universeel toepasbaar en is erg makkelijk te verwerken.


Sigmatex superlatex matt 10 liter prijs

Sigmatex Superlatex Matt is perfect geschikt voor zowel de binnenmuren en plafonds als de buitenmuur. In vergelijking tot andere muurverven kunnen we garanderen dat jij met deze verf lekker makkelijk kunt schilderen. Bovendien kunnen we de verf mengen in de RAL-kleur waar je naar op zoek bent.


Wij gaan er meteen mee voor je aan de slag, zodat jij de verf van. Hoeveelheid kan u vermenigvuldigen met het te schilderen. Sigmatex superlatex matt is een hoogwaardige, universele, watergedragen en schrobbare muurverf voor binnen en buiten. Deze Sigma tex heeft een uiterst matte uitstraling en is zeer fijn te verwerken.


Wij verkopen uiteraard ook de andere kleuren en verpakkingsformaten , maar deze vallen helaas niet onder dit scherpe tarief. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs. De expert op het gebied van sigma muurverf!


Echter in verband met de dekking kan het nodig zijn een tweede laag aan te brengen. Overtuig jezelf en probeer Matt 1dagen gratis uit. Deze actie geldt alleen voor de liter Sigmatex Matt wit en lichte kleuren! Wilt u de Sigmatex in een andere inhoudsmaat of in een donkere kleur bestellen, klik dan hier.


Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Deze muurverf staat al jaren op eenzame hoogte qua kwaliteit en dat is dan ook de reden dat veel professionele schilders en doe-het-zelvers voor deze verf van Sigma Coatings kiezen. Het is geschikt voor het schilderen van minerale ondergronden zoals beton, metselwerk, pleisterwerk, schuurwerk en gipskartonplaten. U kunt de muurverf zowel binnen als buiten gebruiken.


Geschikt voor stucwerk, baksteen, houten platen. Sigmatex is opgenomen in de Sigma brochure Muur- en plafondafwerking. Bestel Sigmatex vandaag nog bij verf. De verf is toepasbaar op diverse ondergronden zoals beton, metselwerk, pleisterwerk, gipsplaten, stucwerk etc. Daarnaast kan de Superlatex Matt ook worden gebruikt als afwerklaag op glasweefsel.


Of voor het overschilderen van oude (muur)verflagen. Het afwerken van wanden en plafonds. Universeel inzetbare muurverf op basis van kunstharsdispersie. Prijs per liter en liter. Deze 1 latexverf kan je zowel binnen als buiten aanbrengen.


De hoogwaardige verf heeft een mooi matte uitstraling en heeft een zeer hoge uitrol vermogen. Per liter is er vaak een rendement van 8mhaalbaar! Deze universele verf is gemakkelijk te verwerken en is schrobvast. De verf is geschikt voor het schilderen van muren en plafonds, buitengevels en -muren en kan ook toegepast worden in vochtige ruimtes zoals garages, kelders, keukens en badkamers.


Sigmasuperlatex is misschien wel de beste muurverf die Sigma te bieden heeft. Sigma superlatex is zeer schrobvast en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Schrobklasse en dekklasse 1. Gelijkmatig opbrengen en verdelen. Verdunning Alleen indien nodig voor grote vlakken, tot ca.


Voor gebruik Verf goed roeren. De superlatex is de betere (en duurdere). Lekker dik en dekt enorm goed.


De DGL is iets dunner, waardoor het volgens mij weinig uitmaakt uiteindelijk, dus beter voor de superlatex gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts