dinsdag 6 februari 2018

Grijze slaapkamer ideeen

Kies uit verschillende motieven of maak je eigen fotobehang. Kwaliteit – op maat gemaakt. Grijze Slaapkamers online bestellen. Kosteloos tot in de woning geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets.


Grijze slaapkamer ideeen

Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Alle soorten behang online. Nu al vanaf €op Beslist. Ga je voor een grijze muur, grijze vloer of een grijs bed?


Leer meer over kleurcombinaties met grijs. Het inrichten van een grijze slaapkamer hoeft niet altijd te betekenen dat je dan gelijk voor grijze muren moet gaan zorgen. Neem nou zo’n prachtige kast als op de foto. Ideaal te combineren met de prachtige grijs-zilveren ster met verlichting die je daarnaast kunt zien. Kies je voor romantisch, klassiek of juist industrieel?


Bepalend voor de sfeer zijn de kleuren en materialen. Hier vind je stylingideeën voor opgewekte, warme en sfeervolle slaapkamers en je kunt alle items nog shoppen ook. Zo hoeft wakker liggen helemaal geen straf te zijn. Slaapkamer ideeën kunnen je helpen om in een klap te weten hoe jouw slaapkamer eruit moet zien.


Wij hebben dan ook niet zonder reden meer dan slaapkamer ideeën met foto’s bij elkaar gezocht. Is jouw slaapkamer nog niet helemaal naar wens en ben jij op zoek naar creatieve slaapkamer inspiratie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Iedere slaapkamer heeft decoratie nodig, zo ook een grijze slaapkamer. Door accessoires toe te voegen, maak je een ruimte persoonlijk.


Grijze slaapkamer ideeen

Decoreer jouw slaapkamer met dingen die bij jou passen. Voel je je het best bij een witte slaapkamer , dan hebben we daar ook prachtige voorbeelden van. Bekijk hier wat grijze slaapkamer voorbeelden. Nee, ook wit is echt niet saai, het leuke van wit is dat je alle kanten op kunt met de accessoires en bijvoorbeeld wanddecoratie.


De slaapkamer is dé plek waar je na een drukke dag tot rust kunt komen. Eerder schreef ik al over Rustgevende en inspirerende slaapkamers en dat het belangrijk is dat je slaapkamer een rustige en relaxte sfeer uitstraalt. Deze mooie grijze slaapkamer is gefotografeerd door Jody Kivort. De kleur van mijn ideale slaapkamer is wit.


Een grote slaapkamer die heel veel leuke ideeën en inspiratie bevat. Het is voorzien van een oude houten vloer, maar voor de rest is alles grijs. De wanden zijn volledig grijs geschilderd en ook het plafond is van lichtgrijs. Deze slaapkamer bevat als je goed kijtk hele leuke ideeen.


Allereerst, een grijze slaapkamer kom je niet zo snel tegen. De meeste mensen kiezen veelal voor een wat neutrale en vooral lichte slaapkamer. Die zijn altijd het veiligst.


Grijze slaapkamer ideeen

De mensen die voor een grijze slaapkamer kiezen, durven meer risico te nemen. Een slaapkamer grijs verven. Grijs lijkt op het eerste gezicht een saaie kleur.


Echter, met de juiste nuances en inrichting kan een grijze slaapkamer er juist fantastisch uitzien! Grijs past erg mooi in een moderne slaapkamer , maar ook een Scandinavische slaapkamer kan hiermee worden geschilderd. De grijze gordijnen en het grijze stoffen bed voegen warmte toe.


En tot slot zie je hier dat je grijs niet per se hoeft te combineren met wit, bruin of zwart. Grijs staat ook prachtig met zachte pasteltinten als lichtroze, turquiose en zachtpaars. Is een grijze slaapkamer ook wat voor jou?


Donkergrijs stippelend op de vloer bedekt met houten vloeren in een grijze slaapkamer … is het mooi? Misschien is het de esthetische oplossing voor een designer slaapkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts