dinsdag 13 februari 2018

Glasplaat voor achter gasfornuis

Vergelijk de prijs altijd voor je koopt. Bespaar tot wel via kiesproduct. Meubels voor de laagste prijs. Wij vonden het zo mooi, maar hadden wat schrik voor het onderhoud (vooral achter de kookplaat).


Maar je ziet bijna niet dat het vuil is!

Wekelijks met het product onderhouden is voldoende en maakt het nog makkelijk en streeploos schoon ook. Verder correcte opmeting, contact en plaatsing. Uitstekend werk van keukenglas.


Achter het fornuis kan de temperatuur behoorlijk oplopen. Thermisch gehard glas is bestand tegen grote temperatuurverschillen en kan daarom prima achter de kookplaat. Gehard veiligheidsglas is vijf tot zes keer sterker dan niet gehard glas en geeft tijdens montage en gebruik extra veiligheid.


Glasplaat achter het fornuis.

De gekleurde keukenachterwanden zijn leverbaar in zowel hoogglans als gematteerd glas. De maat 600x700mm is afgestemd op de meest gangbare modulemaat van keukens. Alle glazen keukenachterwanden zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas en daardoor hittebestendig, ideaal voor achter de kookplaat of gasfornuis ! Of je nou op zoek bent naar een glasplaat voor achter je fornuis, een grote wand van aanrecht tot aan het plafon en alles daar tussenin, wij regelen het voor je! Het is belangrijk dat jij een goed gevoel hebt bij de samenwerking.


Daar doen we bij Glasbestellen. Ideaal voor achter de kookplaat of gasfornuis ! De glasplaat wordt met rvs schroefbevestigingset bevestigd aan de muur. Het was voor ons een plezier om met jullie firma op een eerlijke en vlotte manier samen te werken en we. Zwarte glasplaat achter fornuis. Is de kookzone van je gasfornuis kapot, beschadigd of verouderd?


Je kunt heel eenvoudig zelf een nieuwe kookzone plaatsen zodat je weer vlot aan de slag kunt met je prachtige fornuis. De kookzone zit onder de glasplaat op het fornuis. Draai de schroeven van het kookoppervlak los en haal deze van het fornuis.


In onze glasplaat (veiligheidsglas) heeft de glashandel twee gaten voorgeboord (op de hoeken bovenaan).

Vervolgens de glasplaat onder in de kit gezet en bovenaan aan de achterwant vastgeschroefd. Daarnaast kun je de glasplaat nog steeds aan de achter kant schoonmaken. Spatschermen voor de keuken (9Artikelen) Onze spatschermen van glas of aluminium geven een luxe uitstraling aan je keuken, achter de kookplaat of gootsteen. Kies uit de vele ontwerpen en maten. De keuze voor een matte of transparante uitvoering kan een hele wezenlijke zijn.


Indien u kiest voor transparant glas moet u goed nadenken over de kleur achter het glas. Eigenlijk alleen voor een witte wand een handige oplossing, omdat een (uitgesproken) kleur nu eenmaal niet tijdloos is. Ze zeiden alleen dat de plaat achter het kookgedeelte inderdaad van gehard glas gemaakt zou moeten worden, maar dat lijkt me logisch. Je ziet het trouwens best vaak tegenwoordig. Vraag GRATIS en VRIJBLIJVEND offertes aan!


Kom EENVOUDIG en SNEL in contact met goed beoordeelde keukenspecialisten uit uw regio! Afhankelijk van de drukte bellen wij dan enkele dagen later terug om de offerte door te geven voor uw glazen keukenwand. Een achterwand is geschikt voor plaatsing boven een fornuis of kookplaat. Naast een strak design van uw keuken zorgt de achterwand ook voor eenvoudige reiniging. De plaat is immers helemaal glas en van rvs welke ook in professionele keukens gebruikt wordt.


Bent u op zoek naar glasplaat voor achter de kookplaat? Voor een scherp geprijsde glasplaat voor achter de kookplaat bent u bij Glasconcept. Wij maken uw glasplaat uitsluitend op maat en leveren met eigen transport. Glasconcept is al jaren een gekende speler op de Nederlandse en Belgische markt. Raadpleeg onze folder voor de garantievoorwaarden.


Door de glasplaat is de inhoud van de bovenste lade of uittrekbare plank van bovenaf zichtbaar zodat je snel kan vinden wat je zoekt. Verkrijgbaar in meerdere breedtes. RVS Achterwand is de groothandel voor bedrijven en particulieren. Wij zijn al jaren marktleider in online verkoop van rvs achterwanden en rvs plaat op maat.


Bij ons kun u gemakkelijk online al uw rvs bestellen en ook nog eens tegen voordelige prijzen. Lees alles over deze beschermlagen voor muren in dit blog! De achterwand wordt dan dus niet meer betegeld of voorzien van een lelijke glasplaat , maar gewoon geschilderd.


De nadelen van muurverf achter het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts