maandag 19 februari 2018

Fotobehang landkaart

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Fotobehang van alle merken op beslist. Hier vind je uniek en creatief behang - Vertel je verhaal! Maak van je huis een thuis.


Een fotobehang wereldkaart shop je in onze uitgebreide collectie! Bezoek nu de website en kies jouw favoriete model uit.

Zo bieden wij je straks niet alleen wereldkaarten, maar ook landkaarten op behang aan. Daarnaast geven wij je ook nog eens veel keuze in formaten en kunnen we je zelfs een fotobehang wereldkaart op maat leveren. Het fotobehang gedetailleerdere wereldkaart toont niet alleen de hoofdsteden van de verschillende landen op de werel maar ook allerlei plaatsnamen. Voor een stoere look in de kamer in natuurlijke tinten, kun je het Vlies fotobehang wereldkaart vintage kiezen of de papieren variant fotobehang vintage wereldkaart. Dit prachtige fotobehang wereldkaart misstaat niet in een reizigersinterieur.


Het full color fotobehang bevat een zeer gedetailleerde wereldkaart met landgrenzen, steden en zelfs tijdzones. Het fotobehang wereldkaart is een zelfklevend behang dat eenvoudig is aan te brengen zonder behanglijm. Dit fotobehang van satijnen, duurzaam en milieuvriendelijk materiaal kan je gemakkelijk zelf plaatsen.


De rijke kleuren zijn een feest voor elk oog en daarnaast kunnen je muren blijven ademen dankzij het non-woven behang.

Haal nieuwe en frisse energie snel in huis door je ideale fotobehang te bestellen. Schoonmaakadvies: met een droog doekje. Op zoek naar landkaart behang op groot formaat?


Deze full color wereldkaart is zeer getailleerd met landen, steden en zelfs tijdzones op een prachtig fotobehang. Verkrijgbaar in gangbare formaten x m en x m. Gratis verzending vanaf euro! Er zijn tienduizenden producten beschikbaar in het online assortiment, waarvan de meeste uit voorraad leverbaar zijn.


De levertijd van je product hangt af van de beschikbaarheid van het product in de productvoorraad. Kies uit 1producten vanaf € 295. Vind hier alle deals in National! Bespaar tot wel via kiesproduct.


Op onze website vind je naast een grote collectie aan foto behang van behangpapier ook vlies fotobehang van uitstekende kwaliteit. Oude wereldkaart fotobehang met een authentieke vintage look. Ideaal voor in de woonkamer met een warme sfeer. Test je topografische kennis met dit fotobehang van een wereldkaart in neutrale kleuren.


Op deze grote foto voor op de muur vind je geen felle kleuren, maar mooie rustige tinten wat voor een vintage uitstraling zorgt. Dan mag het fotobehang Wereldkaart niet missen in jouw interieur. Het fotobehang Wereldkaart is eenvoudig aan te brengen, zowel door de doe-het-zelver als een ervaren behanger.

Daardoor is dit type fotobehang geschikt voor elke (woon)ruimte. Het behang is milieuvriendelijk geproduceerd en bovendien PVC vrij. Je kunt het formaat van je fotobehang zelf kiezen. Vul eenvoudig de hoogte en breedte in van je muur en je fotobehang wordt met deze afmetingen geleverd.


Zo weet je zeker dat je afbeelding perfect uitkomt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts