donderdag 15 februari 2018

Brooklyn bridge behang

Specialistisch advies nodig? Boek uw Hotel in Brooklyn NY online. Reserveer online, laagste prijzen. Brooklyn Bridge behang van Esta Home voordelig online bestellen. Creëer nu zelf een trendy.

Een mooi fotobehang in zwart-wit voor bijvoorbeeld de woonkamer. Geïnspireerd op de charme van oude pakhuizen en het dynamische stadsleven komt deze behangcollectie met een aantal prachtige artistieke dessins. Wij zorgen voor de allerlaagste prijs en supersnelle verzending!


Dit behang wordt gemaakt volgens de traditionele lijmdrukmethode geproduceerd. Deze techniek geeft het behang zijn ambachtelijke en natuurlijke uiterlijk. Vul hier onder de breedte en hoogte van uw muur in.


Je ziet direct de prijs en zo bestel je eenvoudig je behang op maat!

Wij printen uitsluitend op PVC-vrij vliesbehang. Het behang is biologisch afbreekbaar. Ook is het behang geurloos. Je hebt dus geen last van vervelende luchtjes. Ons vliesbehang voldoet aan de Europese standaarden voor brandveiligheid en de nieuwe normering voor VOC-emissies.


In het behang zitten geen zware metalen. Na het inlijmen van de kale muur (verwijder het oude behang ) kunt u het gemakkelijk aanbrengen. Altijd de laagste prijs bij Behangkoopjes! Steden, dieren, bloemen en meer. Let op dat kleuren in werkelijkheid iets kunnen afwijken, afhankelijk van je beeldscherminstellingen.


Op zoek naar Brooklyn bridge modern behang ? Bekijk gehele fotobehang collectie. XL Behang heeft al ruim jaar ervaring in wandbekleding. En in de stad zijn de lichtjes in de hoge flatgebouwen ook al aangegaan.


Deze foto toont de verlichte stad.

Het resultaat is een artistieke foto die je in zowel je woon-, slaap- als studeerkamer kunt opplakken. Het fotobehang bestaat uit vier panelen, die per stuk aan de muur bevestigd kunnen worden. Geen abonnement, betaal per film. Kortom een divers aan gevarieerd behangmotieven van deze tijd!


Vliesbehang behangen met pakje Perfax. Naast de behangcollecties Everybody Bonjour en Marrakech weer een actueel behangboek. Vanaf €6en altijd gratis verzonden! De rijke kleuren zijn een feest voor elk oog en daarnaast kunnen je muren blijven ademen dankzij het non-woven behang. Kies uit ons ruime assortiment en koop uw behang online!


New York Behang van de Benelux! Eijffinger behang al jaren koploper op het gebied van behang trends, met als absolute topcollectie Pip Studio behang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts