dinsdag 19 december 2017

Wollen bedsprei

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Bespaar tot wel via kiesproduct. De mooiste en comfortabelste materialen, ontdek ze allemaal bij OTTO online!


Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO.

Hier vind je wat jij zoekt! Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Naast een ruim aanbod spreien heeft Bedsupply verschillende plaids. Plaids zijn in feite dekens en hebben in tegenstelling tot bedspreien geen binnenvoering.


Wel zijn plaids heel multifunctioneel. Om uw een beter overzicht te geven van ons assortiment hebben wij onze dekens, plaids verdeeld in verschillende categorieën. Plaids gemaakt van 1 zuiver scheerwol of lamswol.


Nu ook ECOLOGISCHE DEKENS.

Ons assortiment bevat meerdere bedspreien , dekens en plaids met stuk voor stuk bijzondere dessins, gemaakt van de zachtste materialen. Kies dit bedlinnen om je bed te verfraaien of haal het in huis voor extra warmte in de slaap- of woonkamer. Deze items zijn in zowel kindermaten als in de grootste lits-jumeaux maten verkrijgbaar.


Creëer meer sfeer en warmte met deze 1 wollen dekens. Het Scandinavisch design maakt de dekens erg bijzonder. Een wollen deken is tijdens de koude winterdagen je beste vriend. Op elk moment van de dag is een deken van wol ideaal om te gebruiken!


HK-living gebreid wollen bedsprei. Ze zijn vaak gemaakt van lamswol of schapenwol. Prachtig grof gebreid met een mooie zwarte ran wat zal dat lekker slapen!


Dit fijne sprei over het voeteneinde van je bed geeft. Online goedkoop een sprei kopen? De spreien zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen. Ook kun je kiezen uit een ruim assortiment beschikbare kleuren.


U heeft bij ons een uitgebreide keuze in zuiver wollen dekens, maar bovendien kunt u op onze site ook dralon dekens en katoenen dekens bestellen. Al onze dekens komen van de beste europese fabrikanten, zoals Aabe dekens en Dormirsol zuiver wollen dekens. Wij hebben luxe bedspreien in verschillende afmetingen en voor ieder bed.

Een bedsprei voor ieder formaat bed. Haakpatroon wollen of katoenen sprei (klee plaid) is makkelijk om te maken. Een groot kleed of sprei haken vraagt wel wat geduld. Hoe groter je jouw plaid wilt maken, hoe meer vierkanten je nodig hebt.


Een klee sprei of plaid haken is niet moeilijk, kan lekker soepel gaan en bijna uit je hoofd. En wollen dekens zijn al tientallen jaren een goed voorbeeld van het nuttige en aangename gebruik van deze natuurvezels. Weliswaar vanaf eind jaren ’begin jaren ’steeds vaker verruild voor dekbedden, welke zowel met allerlei wolsoorten, dons en synthetisch vulling leverbaar zijn, maar dit neemt niet weg dat dekens niet zijn weg te denken uit de slaapkamer. Wol heeft als voordeel dat het uitstekend vuil af kan stoten. Hierdoor is het niet noodzakelijk om het product vaak te wassen.


De dekens zijn gemaakt van verschillende soorten wol en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Zuiver scheerwol Dekens met zuiver scheerwol zijn afkomstig van de eerste schering van schapen. En een bedsprei is ook nog eens lekker warm om onder te slapen. Wollen dekens van de beste kwaliteit.


Gebruik ‘m dus in de winter als extra laagje. En ga je voor een dunnere bedsprei of wil je liever een gebreide sprei? Ook daarmee kleed je je bed mooi aan, maar een wollen sprei is natuurlijk veel warmer.


Sterker steeds meer mensen slapen onder een wollen deken in plaats van onder een dekbed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts