donderdag 14 december 2017

Kartell schommelstoel

Dé Kartell webshop van NL. Nú op voorraad dus snelle levering! Kies uit producten vanaf € 4230. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf.


Kartell schommelstoel

Grootmoeders schommelstoel ziet er misschien wat ouderwets uit, maar er zijn genoeg eigentijdse exemplaren te vinden! Kies voor een schommelstoel met armleuningen voor het meeste zitcomfort. Lekker ontspannen in de Comback schommelstoel van Kartell.


Een luie stoel voor interieurliefhebbers die een voorliefde hebben voor klassieke meubels. Het design is geïnspireerd op de klassieke Windsor Chair en heeft 18de eeuwse elementen. De Matrix schommelstoel van Kartell is ontstaan uit een voortdurende dialoog tussen design en innovatie.


Kartell schommelstoel

Door de experimentele ideeën van de designer van de stoel te combineren met de geavanceerde productietechnologieën van Kartell is de drie dimensionale zitting van mesh tot stand gekomen. In het design van deze stoel zie je het bekende model van de Windsor stoel terug. Maar dan in een eigentijds jasje. En net als toen is deze stoel eigenlijk ook alweer klassiek. Goedkope meubelen kopen Trendy - Modern - Kwaliteit Ruim assortiment Online bestellen!


De Kartell Comback schommelstoel heeft een oogstrelende vormgeving, ontworpen door toonaangevende designer Patricia Urquiola. Geïnspireerd op het design van de authentieke Windsor stoel, met Engelse stijlelementen uit de 18e eeuw. Kom tot rust na een lange dag werken of studeren in de Matrix schommelstoel van Kartell. Wanneer je in deze comfortabele stoel plaatsneemt, wil je eigenlijk niet meer opstaan.


Kartell schommelstoel

De strakke poten en elegante kuipzitting maken het een lust voor het oog. Haal vandaag nog die schommelstoelen in huis. Bekijk het Kartell aanbo vergelijk prijzen bij de beste aanbieders en bestel direct! Direct inspiratie en advies van onze interieurspecialisten. Zoek naar schommel stoel op de nieuwe KensaQ.


De stoel is geïnspireerd op het klassieke Winsor model uit de 18e eeuw. Stoel Comback is de moderne vertaling hiervan door de combinatie hout en kunststof. Schommelstoel Comback van Kartell is ontworpen door de bekende designer Patricia Urquiola. Spreekt de historie van de schommelstoel jou wel aan? Dan is de Kartell Comback Rocking Loungestoel vast iets voor jou.


Kartell schommelstoel

De rugleuning van de rocker van Kartell bestaat uit zeven buizen en wordt bij de minnaar breder, waardoor de moderne lendensteunen worden gekopieerd. Er zijn verticale stijlen onder hen, die ook de armleuningen van de klassieke schommelstoel dragen. Omschrijving van de Kartell Matrix Schommelstoel.


De Matrix-stoel van Kartell - voor binnen en buiten en als schommelstoel Facetted designs zijn altijd een specialiteit van de ontwerper Tokujin Yoshioka geweest. Dat heeft hij al bewezen met de serie Planeetlampen en de verschillende Invisible-tafels, die hij voor de Italiaanse fabrikant Kartell. Bestel nu Kartell Matrix schommelstoel bij FunDesign. Voor 17:bestel morgen in huis. Wat is er fijner dan lekker schommelen in jouw favoriete schommelstoel ? Heerlijk om even te ontspannen.


Bij eLIVING vind je verschillende schommelstoelen van merken, zoals Kartell , BePureHome en ons eigen Home Label. Een schommelstoel is een echte must-have item voor in je interieur!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts