woensdag 20 december 2017

Stoere jongenskamer peuter

Voor de laagste prijs op Beslist. Met een stoer jongensbe accessoires. Ik heb ondertussen twee jongens en de jongste is alweer een peuter. Dus de, in mijn ogen perfecte, babykamers hebben plaats gemaakt voor twee stoere grote jongenskamers. In deze blog presenteer ik de peuter kinderkamer van Bodhi, jaar.


Liever geen auto’s, dino’s of andere typische jongensdingen, maar juist een relaxte, persoonlijke en vindingrijke kamer!

Petite Amélie denkt graag met je mee! We hebben een aantal leuke tips voor je verzameld om een originele, stoere jongenskamer te maken voor je zoon. Stoer en knus: 13x inspiratie voor jongenskamers - Meubeltrack Inspiratie Het inrichten van kinderkamers is een waar feestje! Een nieuwe kamer is best ingrijpend voor je kind. Het kan dan ook zijn dat je peuter in het begin niet blij is met de verandering en moeilijk kan slapen.


Peuter slaapkamer inrichten. Het is belangrijk om de nieuwe kamer tot iets leuks te maken. Betrek hem bij het inrichten van zijn eigen nieuwe peuter slaapkamer.

Deze stoere jongenskamer met veel VTWonen stijl is de perfecte inspiratie plek voor hippe boys. Super leuk met die accentjes van geel. Dit vliesbehang van KEK Amsterdam uit de serie Toys for Boys niet alleen geschikt voor de kinderkamer! De ouders van Thomas hebben van kleine kamertjes zolderkamer voor Thomas gemaakt. De achterwand wordt een grote wandkast met een maatwerk buro met steigerhouten blad.


Ledikanten voor jong en oud! Van een levensecht foto behang tot gave lockerkasten. Deze pin is ontdekt door Desine Styling. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Zij verkopen behang in allerlei kleuren en met stoere prints, van auto tot vliegtuig. Naast verf of behang, zijn ook muurstickers een snelle tool om een jongenskamer een stoer sausje te geven. Orginele muurstickers kun je bestellen via vtwonen. Bij het inrichten van de jongenskamer neig je vaak naar de stoere jongens kinderkamer!


En daar is helemaal niks mis mee. Toch ga ik vandaag iets toevoegen aan de “ stoere jongenskamer ” Namelijk, lieve details. De mix van stoer met lief is de basis van dit advies. Een stoere jongenskamer voor uw zoontje is geweldig voor zijn beleving.


Zowel slapen als spelen is pret in een kamer die helemaal voor jongens is bedacht.

Zo kan hij in plaats van in een bed in een coole boomhut slapen, of heeft hij een enorme afbeelding van een vrolijk vliegtuig op zijn bed. Jongenskamer met een hobby als thema Heeft jouw zoon als hobby skateboarding en houdt hij van skeelers? Dan is de STREET serie te gek, een complete tienerkamer met een gave stijl.


Kleuren als wit, bruin, zwart en metallic zorgen voor een neutrale maar stoere sfeer in een jongenskamer. Maar ook zwart wit wat momenteel erg hot is kan lief maar tegelijkertijd stoer zijn voor een typische babykamer voor jongens. Als de jongens zijn uitgegroeid tot stoere peuters of kleuters mag de kamer daar ook wel een beetje in meegroeien.


Ook hier is zwart wit een mooie basis voor een jongenskamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts