donderdag 28 december 2017

Stof gordijnen

Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Of bezoek één van onze winkels. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis!


Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!

Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Door de wekelijkse aanvoer van nieuwe stoffen bent u verzekerd dat u kunt kiezen uit de stoffen van de laatste. Bent u niet zeker of uw gekozen gordijn stof past bij uw muren of vloer?


Geen probleem u kunt bij ons ook een voorbeeld stof aanvragen zodat u eerst kunt zien of de daadwerkelijke gekozen gordijnstof past bij u. Soepelvallende witte dim out stof , zeer geschikt als voering om gordijnen te verduisteren. Stoffenwinkel Bas Bastiaans is een begrip in de regio.

Voor lange gordijnen kunt u ook gerust een iets minder soepelvallende stof nemen en dan zijn bepaalde meubelstoffen ook heel geschikt. Bij gordijnen is de keus enoreen enigszins transparante stof , een linnen look of juist iets van chique velours, een effen stof of dessin van bloemen, of juist iets wat strak is met een grafisch dessin, gevoerde gordijnen of gordijnen van vlamvertragende stof , echt vrijwel alles is mogelijk. Naast gordijnen kunt u bij ons ook een dekbedovertrek kopen. HEMA heeft een grote collectie gordijnen.


Kies voor kant en klaar gordijnen of laat ze op maat maken. Sable is een hele mooie stof die lijkt op voile met een subtiele structuur. Het is een prachtige effen vitrage gordijnstof met een goede loodveter aan de onderkant zodat uw gordijn mooi hangt. De stof is kamerhoog (280cm). Het is geen makkelijke klus om passende gordijnen op maat te vinden wanneer je geen standaardmaat raam hebt.


Bij Kwantum vind je altijd een passende oplossing voor jouw ramen, zoals gordijnen op maat. Heb je een mooie gordijnstof gezien en wil je van deze stof graag gordijnen op maat laten maken? De grootste collectie stoffen van Nederland!


Prachtige stoffen van de hoogste kwaliteit. Gratis stofstalen service om zo een perfect beeld van een stof te krijgen! Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires.

Koop nu en verfraaien van uw huis! Ruim assortiment online bestellen! Laat je bij Jan Sikkes verrassen door onze modestoffen, decoratiestoffen, gordijnen en meubelstoffen. Onze op maat gemaakte gordijnen worden enkel gemaakt van de beste kwaliteit stoffen.


Dit zorgt ervoor dat de gordijnen lang mooi blijven. Aan de hand van de afmetingen die jij doorgeeft maken wij de gordijnen perfect passend voor jouw raam. We voorzien het gordijn altijd van ruim voldoende stof zodat het gordijn in alle standen mooi hangt.


Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Welke verschillende soorten gordijnen zijn er? Er zijn plooigordijnen, ringgordijnen en wavegordijnen. Elk van deze types komt weer met eigen varianten die los van de stof die je kiest een heel eigen karakter aan het gordijn geven. Denk aan het type plooi, de hoeveelheid stof en de zoom.


Ons assortiment bestaat uit geweven of decoratie stoffen. U kunt kiezen voor maatwerk of alleen de stof. Deze gordijnen hangen mooi in de huiskamer, slaapkamer of kinderkamer!


Naast normale gordijnen heeft onze website ook verduisterende gordijnen en velours gordijnen. Een gordijn is een stof dat vaak met de naaimachine bewerkt wordt om voor het raam te plaatsen. Hiermee kun je de lichtinval en privacy te bepalen. Ook worden gordijnen geplaatst om sfeer te creëren in huis. De meeste gordijnen worden aan een gordijnrails gemonteerd.


Onze collectie gordijnen bestaat uit onder andere kant en klaar gordijnen , vitrage en inbetweens. Je vindt bij ons alle denkbare kleuren, patronen en dessins, waardoor je gegarandeerd slaagt in je zoektocht naar mooie gordijnen. Natuurlijk kunnen wij ook gordijnen op maat maken voor je.


Gordijnen in álle kleuren en dessins!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts