dinsdag 19 december 2017

Bijzettafel vitra

Kies uit producten vanaf € 2500. Direct inspiratie en advies van onze interieurspecialisten. Het beroemde Vitra heeft een aantal prachtige bijzettafels in de collectie. Een mooie Vitra bijzettafel is de Metal Side Table bijzettafel.


Alle bekende ontwerpers hebben wel een koffie- of bijzettafel ontworpen.

Zo maakten Charles en Ray Eames de klassieke LTR bijzettafel , die sinds kort ook als LTR bijzettafel Black. De bijzettafel lijkt een groot schaakstuk, maar toch ook weer niet. Je kunt de bijzettafel ook als krukje gebruiken. Tegen deze tijd hadden ze het werken met gelast draadstaal al goed onder de knie, onder andere door het ontwerpen van de Cats Cradle Base. Koop en verkoop vitra bijzettafel eenvoudig op Marktplaats.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Morgen in Huis Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij fonQ!

Vitra combineert de creativiteit van toonaangevende designers van over de hele wereld met de technische kennis van Vitra en ontwikkelt op die manier geweldige producten en concepten. Kurk, hout, metaal, we hebben Vitra bijzettafels in alle materialen. Laat je maar verrassen en bekijk alle Vitra tafels en salontafels.


Vitra Akari is een unieke collectie verlichting die is ontworpen door Isamu Noguchi. Ze ontwierpen meubelen, maakten films, fotografeerden en richtten tentoonstellingen in. Als enige geautoriseerde fabrikant van hun producten voor Europa en het Midden-Oosten biedt Vitra u de zekerheid dat u een origineel Eames-product bezit. Soms kun je meerdere tafeltjes bij elkaar kopen om zo een set te creëren.


Flinders heeft design bijzettafels in verschillende materialen. Zo hebben we houten bijzettafels , maar ook kunststof en stalen bijzettafels. Bijzettafels zijn verkrijgbaar in een groot aantal maten. Kosteloos tot in de woning geleverd!


Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Zoek naar bijzet tafel op de nieuwe KensaQ.


De stijlvolle bijzettafel , LTR genaamd vanwege zijn constructie met Low Table Rods (lage tafelstangen), past ook heel mooi bij vele andere Vitra producten, zoals bijvoorbeeld de Eames Plastic stoelencollectie en de Heart Cone stoel. De Vitra LTR bijzettafel zwart, heeft een multiplex tafelblad met een bovenlaag van harde kunstsof in de kleur zwart.

Het onderstel is rondstaal en verchroomd. Zo is een scheiding van bank en bijzettafel , nachtkastje of krukje niet echt nodig, omdat bijzettafels in elke kamer dezelfde functie hebben. Krukken bieden ook extra zitplaatsen voor bezoekers.


Voor elke inrichtingsstijl is gemakkelijk een geschikte bijzettafel te vinden: in wit, zwart, bruin of gekleur uit beukenhout, eikenhout of notenhout. Het Vitra Cork B bijzettafeltje bestaat uit een set van drie modellen met ieder een opvallende vorm. De drie tafeltjes zijn gemaakt van kurk en hebben een robuuste bouw, zijn stabiel en hebben een uniek karakter. Door het gebruik van kurk is de bijzettafel Cork B relatief licht, zeer sterk en voelt deze prettig en fluweelzacht aan.


De broers Ronan en Erwan Bouroullec wonen en werken in Parijs. Hun werkterrein strekt zich uit van kleine gebruiksvoorwerpen tot architectuurprojecten. De elegante bijzettafel werd direct een graag geziene gast. Hij neemt niet teveel plaats in en biedt op zijn beurt plaats genoeg.


Mooi detail is de rand van het tafelbla dat schuin is afgewerkt, waardoor je het berken multiplex ziet. Gebruikt Ophalen of Verzenden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts