woensdag 27 december 2017

Windvaste screens

Repareer je apparaat, vervang een onderdeel of accessoire en voorkom E-waste. Caseshoesjes voor al uw apparaten. Bestel nú online via Beslist.


Dankzij volume-inkoop en een uitgebreid netwerk van leveranciers, kunnen wij alle types screens tegen zeer scherpe prijzen leveren. Bijzonder aan de windvaste screens , ook wel zip- screens genoem is de soort ritssluiting waarmee het doek wordt gefixeerd aan de geleider. Dit zorgt ervoor dat wind nauwelijks vat krijgt op het screendoek.

Ook bij stevige wind blijft het doek strak hangen en wordt klapperen van zowel doek als onderlat voorkomen. Dankzij een ingenieus ritssysteem zit het doek in elke positie windvast en is het doek insectenwerend in gesloten positie. Een windvaste screen is een systeem dat door een intelligent geleidingssysteem altijd windvast is. Dit betekent dus geen klapperende doeken meer!


Tevens is de werking van de screen vrijwel. Van stijlvolle windvaste screens heeft u het hele jaar door plezier. Ze houden uw woning koel op warme zomerdagen en rekenen genadeloos af met storend zonlicht.


We horen het van al onze klanten.

Wie éénmaal windvaste screens van Jumbo heeft, wil nooit meer iets anders. De rits zorgt ervoor dat het doek altijd mooi strak blijft staan en bij harde windvlagen niet gaat klapperen. Daarom is een ritsscreen ideaal op plekken met een hoge windbelasting.


Tussen screens en ritsscreens (ook wel zipscreens genoemd) zit een groot prijsverschil. Dit prijsverschil komt doordat het systeem van beide screens op één punt essentieel verschilt. Bij screens zit het doek los in de geleider.


Bij ritsscreens wordt het doek ingesloten in de zijgeleider. Doordat het doek opgesloten zit, is het doek windvast. De kast van uw nieuwe windvaste screen is opgebouwd uit aluminium componenten. Of u nu kiest voor een ronde kast of juist een afgeschuinde kast, de kwaliteit en de prijs blijven gelijk en het gaat hier puur om wat u het mooiste vindt. Verschillende types screens.


Recente ontwikkelingen hebben gezorgd voor nieuwe toepassingen van deze zonwering, zoals een speciale screen voor erkers en een windvaste screen. Geheel windvaste screen door de zip-rits in de zijgeleiders, en de extra zware onderlijst. En uniek systeem, ook zeer geschikt voor bijv.


Wilt u een standaard maat, kijk dan bij de zipscreen 100. U heeft geen opgesloten gevoel met de windvaste screens van Vitrona. Met onze screens kunt u namelijk gewoon naar buiten kijken (naar binnen kijken kan niet).

Ook laten de screens voldoende zonlicht door, maar houden de binnentemperaturen wel aangenaam, zelfs tijdens een hittegolf. Wij adviseren u graag in een van onze showrooms. Slechts binnen eenvoudige stappen stel je een maatwerk screen eenvoudig en snel samen. Screens zijn vlakhangende zonweringen en zijn uitstekend om warmte en wind tegen te houden. Deze vorm van zonwering wordt steeds populairder en geeft een stijlvolle uitstraling aan uw woning.


Als u de zon buiten wilt houden met behulp van screens , zou u ook kennis moeten maken met onze unieke ritsscreens. Windvaste screens dankzij rits: ritsscreens. Het belangrijkste voordeel van screens is zonwering. Een zonnescreen is echter niet alleen in de zomer interessant. De screen is met een rits in de geleiders bevestigd.


Screens hebben namelijk een isolerende functie die ook in de winter zeer goed van pas komt. Sluit ‘s avonds en ‘s nachts uw screens en u zult zien dat de warmte een stuk beter in uw woning blijft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts