vrijdag 15 december 2017

Synthetische kussenvulling

Ruime keuze bij Smulderstextiel. Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! De kussenvulling is namelijk tevens veerkrachtig en biedt een prettige ondersteuning.


Is je synthetische kussen aan de dunne kant (geworden)?

Met deze voordelige navulverpakking met 2gram synthetische comforel vezel kun je synthetische kussen weer makkelijk opvullen tot de gewenste hoogte en veerkracht. Een aantal eigenschappen zijn dat het licht is, veel volume, niet stoffig, veerkrachtig, isolerend en wasbaar. Mooie verpakking met over de gehele bovenrijde een rits. Bestel uw kussen vulling nu online bij Schuimrubber Betaalbaar. Leverbaar in onder meer polyether of latex vlokken, kapot, comforel en EPS parels.


Kussenvulling vind je in diverse varianten. Je kan kiezen voor een binnen kussen, hier hoef je alleen de kussenhoes omheen te doen.

Een andere oplossing is een losse vulling van polyethervlokken, foamballetjes, speltkaf, boekweit of synthetische stof. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Losse kussens gevuld met wolbolletjes of synthetische vezels zijn in opkomst, evenals vaste kussens van traagschuim, latex en andere materialen. Synthetische kussens hebben vaak een vaste vorm.


Veelal zijn deze kussens wat voordeliger. Iedereen heeft wel gehoord van donzen, synthetische of traagschuimkussens. Een kussen kan diverse soorten vulling bevatten.


Dat kunnen natuurlijke materialen zijn zoals dons, veren of boekweit. Er zijn ook synthetische materialen zoals traagschuim of synthetische bolletjes. Iedere vulling heeft andere eigenschappen.


De één ademt beter en de ander verhelpt sneller nek- en rugklachten. Pandavulling is een synthetische en vlamvertragende kussenvulling die voor veel volume zorgt. We hebben pandavulling wit en bont. Het is veerkrachtig, donzig en isolerend.


Voor ieder Silvana hoofdkussen vindt u een bijpassende vulling op onze webwinkel.

De vulling Comforel Supreme van Silvana is gemaakt van de beste synthetische holle vezel die gedraaid is tot een bolletje. Hierdoor is de vulling gemakkelijk. U moet JavaScript in uw browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken. Vulling KILO is een luchtig, wasbaar vulmateriaal voor knuffels, poppen en kussens. Veel keuze op het gebied van soorten kussenvulling Ben je op zoek naar een nieuw hoofdkussen dan zul je nog versteld zijn van het aantal opties dat je hebt, vooral wanneer het gaat om de keuze voor een vulling.


Ook na het wassen blijft de vulling mooi en klontert niet. Selecteer het aantal zakken hier direct onder. Donzen kussens zijn daarentegen (zeker de zachtere) gedurende de nacht goed te vormen naar uw wensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts