donderdag 28 december 2017

Vloerlak wit

Profiteer van extra korting op Trae Lyx verf en snel thuis geleverd. CetaBever vloerlak dekkend wit zijdeglans liter is een zijdeglans, dekkende, waterverdunbare vloerlak voor binnen. Het is een slijt-, stoot- en krasvaste vloerlak die zeer geschikt is voor bescherming van zacht- en hardhouten vloeren binnenshuis.


Het is geurarm en snel droog waardoor je de vloerlak probleemloos binnenshuis kunt gebruiken. De lak beschermt de vloer tegen water, vuil en verwering. Daarnaast is de lak kras- en slijtvast en kan de lak dus tegen een stootje.


De terpetinegedragen lak is makkelijk aan te brengen. CetaBever dekkende vloerlak is een watergedragen lak op basis van styreen acrylaat, verkrijgbaar in. Er is ook TOPP met iets wit als u een whitewash effect wilt.


Vloerlak wit

Eenmaal aanbrengen en dan afmaken met TOPP kleurloos. TOPP kan ook gebruikt worden op beton of cement, dit is echter wel sterk afhankelijk van de ondergron vraag advies en maak in ieder geval een teststuk. Dit is op zich een sterk product, het is echter wel gemaakt als base coat - clear coat systeem.


Men schildert dus eerst de vloer dekkend met deze isolerende verf en daarna kiest men de gewenste blanke vloerlak om het af te werken, van ultramat tot hoogglans. Zie voor meer specifieke uitleg het betreffende product. NB: Kant en klare dekkende kleuren zijn eiglans. Het verbruik is ongeveer - 10m² per liter. Wij adviseren u om voldoende te bestellen, aangezien de voorraad niet meer word aangevuld.


Wij kunnnen traplak Sikkens leveren of een traplak van Sigma naast deze twee topmerken hebben wij ook ons eigen merk traplak, zelfs in componenten! Deze traplak heeft zelfs een hogere slijtvastheid dan traplak van Sikkens of Sigma. De vloerlak uit ons assortiment beschikt over diverse eigenschappen. Zo heeft de ene vloerlak een zijdeglans finish en de andere zorgt voor een prachtig mat effect. TOPP met toevoeging van wit , voor het whitewash lakken van hout.


Verbruik liter per mper behandeling, Opbrengen met kwast. Vloerlak wordt nog weleens vergeleken met parketlak. Egaal aanbrengen bij graden en uur laten drogen.


Vloerlak wit

Licht afschuren (korrel 120) en afwerken met TOPP transparant. Na afwerken met TOPP whitewash vloerlak week wachten tot het volledig is uitgehard! Altijd de scherpste prijs. Vandaag besteld is morgen geleverd.


Witte lak koop je bij HORNBACH. Of je nu kiest voor de Histor witte lak, flexa witte lak of onze eigen Hornbach witte lak je werkt er objecten keurig en duurzaam mee af. Over de prijs hoef je niet te twijfelen, HORNBACH biedt namelijk de laagste prijsgarantie! De matte lak van Perfection titanium wit is een duurzame lak van topkwaliteit voor het afwerken van alle soorten materialen binnen en buiten.


Vloerlak wit

De lak is geschikt voor hout (meubelen, ramen, deuren en dergelijke), ferro- en non-ferrometalen (ijzer, staal, gegalvaniseerde oppervlakken, zink), schilderbare kunststoffen, metselwerk, beton en gips. Bekijk uw resultaten vloerlak wit bij Finecomb. Het merk Trae Lyx omvat een complete lijn producten voor de afwerking van houten vloeren, parketvloeren, wanden en meubelen. Gammamerk whitewash vloerlak gekocht om de traptreden mee af te lakken. Ik heb nog nooit met whitewash gewerkt en ik vond het al raar dat ik geen wit zag.


Foto’s gemaakt van de trap en terug gegaan naar de Gamma op een zaterdag. Hier konden ze niet veel voor me doen. Zo goed als nieuw Ophalen.


De beste vloerlak producten, droogtij kosten en tips voor het lakken van een geoliede vloer. Houten vloer behandelen met kleur – van white wash tot dekkend. Het Bona Parketlak Systeegrondlakken en aflakken, één uitzonderlijk, overzichtelijk en compatibel systeem.


De zes grondlakken bieden een kleurvariatie van Scandinavisch wit tot amber en zijn compatibel met elk van de zes aflakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts