woensdag 13 december 2017

Fotobehang beach

Fotobehang beach

Fotobehang van alle merken op beslist. Meerdere aanbieders online. Alle merken voor de laagste prijs. Het grootste online winkelcentrum. Maak van je huis een thuis.


Fotobehang beach

Kies uit 1producten vanaf € 295. Bespaar tot wel via kiesproduct. JavaScript seems to be disabled in your browser. Waan je met dit fraaie fotobehang in een beach omgeving. De lichte kleurinten van dit fotobehang verandert de kamer in no-time om tot een rustgevend en fris interieur.


Is de kleur niet helemaal naar wens? Het fotobehang bestaat acht panelen die per stuk aan de muur gevestigd kunnen worden. Komar Scenics Beach Resort is gemaakt van papierbehang. Met dit fotobehang aan de muur in zachte pasteltinten tover je de kamer om in een romantische en tropische sfeer.


Je hebt de keuze tussen vlies fotobehang of airtex fotobehang. Het vliesbehang wordt op één rol geleverd in banen waarbij de banen strak naast elkaar worden geplakt op de muur. Welkom bij de grootste behang beleving in de Benelux. Keuze uit miljoenen fotobehang dessins, exact op maat gemaakt, zie online gratis beeldbank Elke fotobehang bestelling vanaf euro wordt gratis verzonden ! In combinatie met enkele echte tropische planten creëer je echt een tropisch sfeertje. In ons assortiment Strand behang vind je tal van behangen die aan dit sfeertje bijdragen.


Heerlijk wegdromen op een tropisch stran maar dan nu iets dichter bij huis. Wie wil er nu niet uitkijken op een prachtig strand en zee in huis. Voor een meer rustieke look past een fotobehang met een woest golvende zee of het wuivende riet in het duinlandschap heel goed. Wat je ook kiest, er is een passend behang voor elk interieur te vinden.


Een kleefpasta voor montage zit in de verpakking. Strand fotobehang voor een blijvend vakantiegevoel. Grote sortering, verschillende afbeelding en maten. Altijd geleverd inclusief lijm!


Zodra je daarover tevreden bent starten wij direct de productie en wordt het fotobehang inclusief eenvoudige handleiding binnen enkele werkdagen bij je thuis afgeleverd. Let op: het watermerk met de tekst shutterstock wordt uiteraard niet afgedrukt op het fotobehang ! De voordelen van UniekeStickers. Je kunt van het prachtige weer genieten, van de kalme zee en van de tropische planten, maar je kunt ook een ander fotobehang kiezen, zoals bijvoorbeeld een stormachtige zee die juist de brute kracht van de natuur laat zien. Een wit stran blauwe zee en palmbomen in vintage stijl voor een sfeervolle look in je kamer. Bekijk het gehele fotobehang assortiment of filter uw keuze op fotobreedte, prijs, merk of thema.


Fotobehang beach

Hebt u een mooi exemplaar gevonden? U kunt het fotobehang direct uit ons online assortiment bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts