dinsdag 19 december 2017

Plisse lichtkoepel

Koel in Zomer, Warm in Winter. Ga Voor Een Duurzame Keuze. Zoek je nieuwe Plisségordijnen? Bestel gordijnen gemakkelijk en snel op beslist. Nu met Gratis verzending en Jaar Garantie!


Verano Plisségordijn lichtkoepel.

De koepelplissé is de ideale oplossing om licht en zon buiten te houden bij lichtkoepels , serres en dakramen. Een plissé voor een lichtkoepel bevestig je heel eenvoudig in of onder de koepel en is met een handgreep en bedieningsstang te bedienen. Naast handgreepbediening is ook elektrische bediening mogelijk. Ook rolgordijnen, plisses. Bekijk ons assortiment Lichtkoepel plissés in onze Onlineshop.


Eenvoudig online bestellen. De duoplisse voor lichtkoepel is de ideale oplossing om licht en zon buiten te houden bij lichtkoepels , serres en dakramen. Een koepelplissé bevestig je heel eenvoudig in of onder de koepel en is met een handgreep met bedieningsstang of elektrisch te bedienen.

Honeycomb plissé voor lichtkoepel of platdakraam De honeycomb plissé is een eigentijdse moderne binnenzonwering met goede isolerende en verduisterende eigenschappen. Door de top down bottom up bediening zet u de zonwering eenvoudig vast in elk gewenste positie. VELUX Raamdecoratie op afstand bedienbaar via netstroom of zonne-energie voor VELUX Lichtkoepels , altijd perfect passend en verhogen de isolatie van uw koepel. De op afstand te bedienen plisségordijnen voor lichtkoepels verzachten het daglicht dat via uw VELUX lichtkoepel binnenvalt. VELUX Verduistering, zonwering en raamdecoratie voor lichtkoepels Verzacht het binnenvallende daglicht en voegt extra decoratie toe aan het interieur.


Energiebesparen Duurzame Keuze! Goedkoper Dan In De Winkel. Met Telefonisch Advies op Maat! Op maat gemaakt tot meter breed en hoog. Plissegordijnen speciaal gemaakt voor lichtkoepels.


Uw VELUX lichtkoepel zorgt voor meer daglicht onder het platte dak. Maar soms is dat daglicht te scherp en heeft u de behoefte aan zachter en diffuus licht. Koop daarom een plisségordijn voor uw VELUX lichtkoepel en ervaar het comfort in uw woonkamer.


U heeft keuze uit drie smaakvolle kleuren. FAKRO lichtkoepels - geniet van natuurlijk daglicht Het gemis aan daglicht bij een plat dak, wordt teniet gedaan door een FAKRO lichtkoepel. De lichtkoepel zorgt voor een grote hoeveelheid natuurlijk licht en de mogelijkheid tot ventilatie van de ruimtes onder een plat dak.


Een FAKRO lichtkoepel is leverbaar in verschillende maten en uitvoeringen.

Het elektrisch bediend plissé gordijn kunt u ook op de vaste VELUX lichtkoepels monteren. Felux heeft voor lichtkoepels wel plisségordijnen. Bovendien zijn ze alleen electrisch te krijgen en daardoor vinden wij ze beetje prijzig voor een zolderlogeerkamer. Wij hebben lichtkoepels op de zaak, een paar hebben we expres open gelaten maar op kantoor heb ik er wel een plisse die hiervoor geschikt is genomen. Tja het kost wel wat maar zit inmiddels al jaren naar volle tevredenheid.


Groot Assortiment Lichtkoepels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts