woensdag 13 december 2017

Mosa servies jaren 50

Mosa servies jaren 50

Kies uit producten vanaf € 146. Het geheim van een succesvolle kok? Heb je wat hulp nodig in de keuken? Deze keukenvriendjes helpen je. Grootstse aanbod jaren 50.


Mosa servies jaren 50

Ontdek ons unieke assortiment serviezen. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Mosa behoort aan het begin van de jaren vijftig tot de avant garde met volledig ongedecoreerd porselein van met name ontwerper Edmond Bellefroid.


De vormen van serviesgoed moesten voor zich spreken en hadden volgens Bellefroid helemaal geen decoratie nodig. Ronde en bolle vormen overheersen. Zeer compleet mosa servies uit de jaren 50. U komt dit servies in losse stuks tegen op de bekende sites zoals Marktplaats maar nooit in een omvang zoals in deze advertentie.


Het Salt servies van Broste Copenhagen is gemaakt van porselein, voor nog meer uitstraling. Je zocht naar: jaren servies ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Het maakt niet uit waar je naar zoekt of waar op de wereld je woont, ons wereldwijde platform vol verkopers kan je helpen met het vinden van unieke en betaalbare opties. Laten we aan de slag gaan! Vintage en curiosa uit de jaren ’ , ’en ’zijn bijzonder populair.


Denk maar aan een seventies bureau, een art deco lamp, een vooroorlogse vaas, een design tafel of die prachtige retro radio. Waar vind ik gratis producten? Op Marktplaats Gratis vind je een overzicht van alle gratis producten. Koop en verkoop jaren servies eenvoudig op Marktplaats.


Mosa servies jaren 50

Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Oud porselein dat ‘de Mosa ’ vroeger maakte in de fabriek, is tegenwoordig een item van waarde voor liefhebbers en verzamelaars. Vanaf de jaren ’liep de vraag naar porselein terug en werd er meer aardewerk geproduceerd. Sindsdien is het porselein iets om naar uit te kijken in kringloop- of antiekwinkels.


Sphinx, Hollan Petrus Regout 13-delig jaren servies , het geheel is in pracht staat,. Mosa Maastricht 41- delig servies jaren 50. Bekijk meer ideeën over Servies , Aardewerk en Serviezen. Info over jaren servies.


Mosa servies jaren 50

Resultaten van zoekmachines! Mosa is een internationale, Cradle to Cradle gecertificeerde, tegelfabrikant. Voor unieke tegel concepten voor wanden, vloeren, gevels en terrassen. Zie ook Mosa Trajectum, de Latijnse naam van Maastricht.


Antiek Jamin Petrus regout servies jaren 30. Maastrichts aardewerk is al tientallen jaren een gewild verzamelobject. Vooral het Mosa -decor Lange Lijs is populair bij verzamelaars.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts