dinsdag 12 december 2017

Parketlak wit

Parketlak wit

Bestel simpel en snel jouw verfspullen. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. De zes grondlakken bieden een kleurvariatie van Scandinavisch wit tot amber en zijn compatibel met elk van de zes aflakken. Naast parketlak over verf aan te brengen kan je er ook voor kiezen om te werken met gekleurde parketlak. Een merk als Histor heeft bijvoorbeeld tientallen opties Histor parketlak in het assortiment waaruit je kunt kiezen.


Parketlak wit

Gekleurde parketlak betekent overigens niet dat er gelijk gek gedaan wordt met de kleur. Hierdoor is de lak bijzonder geschikt om parket, houten vloeren, trappen, deuren en betimmeringen voor lange tijd te verzegelen. Dat was toen de matste parketlak op de markt en tevens de eerste matte parketlak die ook in alle andere opzichten aan de hoogste eisen voldeed.


TOP MATT heeft zich in de loop der jaren bewezen als niet alleen een zeer fraaie maar ook zeer duurzame parketlak en wordt door professionele verwerkers veel toegepast. Kleur op uw vloer met Moose F in combinatie met TOPP matte parketlak. Naast de versterking met Polyurethaan bevat deze vloerlak de unieke Diamant Technologie.


Dit maakt deze parketlak geschikt voor vloeren met een intensief gebruik. Geschikt voor houten vloeren die intensief worden belast. Kleurloze waterverdunbare lak welke versterkt.


Het biedt een goede bescherming voor hardhouten vloeren en (lamel) parket en is geschikt voor normaal gebruik. Gebruik bij het schilderen of verven lak voor binnen. Zoals Flexa Strak in de lak, blanke lak en vloerverf. NB: Kant en klare dekkende kleuren zijn eiglans. Het verbruik is ongeveer - 10m² per liter.


Wij adviseren u om voldoende te bestellen, aangezien de voorraad niet meer word aangevuld. Het is een slijt- en kras vaste parketlak die geschikt is voor bescherming van je hardhouten vloeren en (lamel)parket voor normaal gebruik. Voordelig online verf bestellen? Gratis bezorging vanaf €5-.


Het betreft een 2-componenten parketlak en die is dan ook voor gevorderde klussers aan te bevelen. De watergedraken 2k parketlak beschermt parket en hardhouten vloeren en creëert een onbehandelde uitstraling. De lak is snel droog en geurarm, ook is de parketlak kras- en slijtvast, dus voor intensief gebruik van de houten vloer ideaal. Om het niet al te makkelijk te maken lieten we de vloeistoffen een poosje liggen.


Bekijk online het Verf-assortiment van Action op Action. Glitsa Lak koop je eenvoudig online bij bol. Eén deel naturel hout en één behandeld met SKYLT. Je ziet werkelijk geen verschil, zo goed en onzichtbaar beschermt SKYLT tegen vuil en vocht.


Het is dan ook de eerste en beste onzichtbare parketlak ooit. Zó mat en licht dat elk hout de eigen natuurlijke look behoudt. SKYLT is de perfecte oersterke fi nish voor liefhebbers van puur hout. De parketlak van Kleurenwaaier.


Door de eigenschappen van de parketlak zorgt dit ervoor dat het lichtecht is, niet vergeelt en niet ruikt. Daarnaast is de parketlak gemaakt om je vloeren te beschermen tegen krassen, sporen van slijten en schoonmaakmiddelen. PU polyurethaan acrylaat oplosmiddelvrije oplosmiddelarme mat matte lak olie lak ultramat ultramatte matlak satijn glans onzichtbaar onzichtbare blanke water waterlak watergedragen waterverdunbare niet vergelende onderhoudsarme lakken.


Parketlak bij Kleurenwaaier. Deze lak gebruiken wij zelf al een tiental jaren naar volle tevredenheid in onze meubelmakerij. Geurarm en watergedragen, snel drogen makkelijk verwerkbaar, goed slijtvast. Lees de volledige productomschrijving. Voor een onbehandelde uitstraling.


Parketlak wit

Wit in het interieur schept ruimte én mogelijkheden. Wit is niet voor niets de meest toegepaste verfkleur op wanden en plafonds. In de verfspeciaalzaak waar ik werk, merk ik dat veel mensen het moeilijk vinden om een goede kleur wit te kiezen. Er zijn dan ook honderden verschillende tinten witte verf verkrijgbaar.


Hermadix voor trappen, vloeren en meubels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts