maandag 25 december 2017

Japanse theeservies

Bestel eenvoudig en snel op beslist. Servies voor lage prijzen online. Bekijk alles met japans theeservies ! De meeste kopjes zijn geschikt voor de vaatwas. Antiek en Kunst kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Uniek design en ideaal om losse thee in klaar te maken.


Shop online en gratis verzending! Eind dit voorjaar zal de collectie online komen te staan in de webshop en het zal ook verkrijgbaar zijn in de winkel van HUG THE TEA in Den Haag. Theepot, suikerpot, i melkkan, kleine kopjes ( schotels gerestaureer zie foto) japanse theekop en Zie omschrijving dec. Keramiek is een verzamelbegrip en daarmee worden alle producten van gebakken klei bedoeld.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Schalen, theepotten en mokken. De set bestaat uit kopjes en schoteltjes.


De kopjes en schoteltjes zijn rijkelijk gedecoreerd met Oosterse afbeeldingen in sprekende kleuren gecombineerd met goud. Neemt u dit bijzondere servies mee naar huis? Dit witte porseleinen theeservies bestaat uit kopjes, schotels, taartbordjes, een theepot met uitneembare zeef en pitrieten handvat, melkkannetje en suikerpotje met deksel. De kopjes, gemaakt van wit eierschaalporselein, hebben een litophane afbeelding van een zgn.


Na een lange avondwandeling is er niets fijner dan opwarmen met een heerlijk kopje verse thee. De theeset van Tokyo Design Studio uit de Nippon collectie bevat vier greeploze kopjes en een theepot, voorzien van een grafisch dessin in het donkerblauw of zwart. Vind de beste selectie japans theeservies fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit japans theeservies voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Ook kunt u kiezen uit keramische, glas japans porselein theeservies.


Japanse theeservies

En uit gevulde japans porselein theeservies. Dit mede omdat de Tetsubin erg stevig was en generaties mee kon indien deze natuurlijk goed onderhouden werd. Vrijwel in elk huishouden was er een. Bestaande uit theekommen ( of en suikerpot ) en theepot met deksel. Japanse gietijzeren Theepotten.


Vermoedelijk is het ontwerp overgenomen van 17e-eeuws Koreaans keramiek. Het servies bestaat uit een theepot, een suikerpot en kop- en schotels. Laat uw feestje versieren met Aziatische spullen. Campingservies is er ook nog!


Japanse theeservies

Bij Simon Lévelt vind je de theepot die bij je past. Hoogwaardige kwaliteit in je favoriete merk en kleur. We hebben een ruim assortiment theepotten in alle soorten en maten.


In de 18de eeuw werd een eigen stijl ontwikkeld. Na de Kangxiperiode komt er een kort tijdperk wat bekend staat als de Yung Cheng periode. Dit in deze korte periode gemaakte porselein staat bekend als het mooiste wat er is gemaakt voor de europese markt. Deze kop en schotel komen uit een theeserviesje.


Japanse theeservies

Een enkele kop en schotel in deze kwaliteit is al zeer bijzonder en erg gezocht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts