vrijdag 15 december 2017

Teema servies

Gratis verzending vanaf € 5-. Persoonlijke klantenservice. Fantastische aanbiedingen. Bestel hier servies online.


Gebaseerd op eenvoudige basisvormen heeft het een plek gevonden in veel huishoudens. Het servies is stevig en heeft een elegante witglans. Teema servies tegen lage prijzen. Bij Woldring kun je daarnaast ook kiezen uit vele andere kleuren zoals blauw, grijs of zwart. Wil je servies kopen voor dagelijks gebruik of bijzonder gelegenheden?


Ontwerper Kaj Franck besteedde veel tijd aan het reduceren van al het overtollige, net zolang tot alleen het essentiele was overgebleven. Schoonheid en functie samen moest voor iedereen beschikbaar zijn en eindeloos te combineren. Iittala arabia teema servies 2x kop en schotel klein 1x kop en schotel groot bekers geel in zeer goede staat.


Teema servies

In onze collectie vind je servies , glazen, bestek en pannen van dit Finse merk. Deze kleuren zijn tijdelijk in collectie en de keuze van de kleuren worden op basis van de trend gekozen. Snel in huis Veelal gratis verzonden.


Duizenden tevreden klanten - Webshop met jaar ervaring in de branche. Als Myiittala-lid geniet je van vele voordelen. Waaronder kortingen op speciaal geselecteerde producten die alleen voor jou gelden.


Teema servies

Dus meld je nu aan bij Myiittala. Zo zijn er onder andere schalen verkrijgbaar in de drie basisvormen: vierkant, rechthoek en cirkel. Modern en multifunctioneel servies van Finse makelij. Vanaf € 2gratis geleverd.


Een goede bodem, leg je op een mooie basis. Als u op zoek bent naar een degelijk servies dat lang meegaat, dan bent u bij Iittala aan het juiste adres. Het Finse bedrijf heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan, maar verliest daarbij een aansprekend design niet uit het oog. Daarnaast is er het Origo servies dat bekend is om het streepjespatroon.


En heeft u liever een fraai gedecoreerd servies van Iittala dan is er het Taika servies. Het gebroken wit past mooi met andere kleuren serviezen. Zoals u ziet is al het onnodige weggelaten.


Wat overblijft zijn de essentiële vormen: vierkant, cirkel en rechthoek. Het is een set basisvormen, waarmee aan elke behoefte kan worden voldaan. Gebruik het zoals u wilt en wanneer u wilt. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Teema servies

Door zijn moderne simpele uitstraling blijft hij eigentijds. In vele kleuren verkrijgbaar. Verkrijgbaar in wit, zwart,blauw,rooparelgrijs en aqua blauw! Kook en bak accessoires eenvoudig en online op VERGELIJK.


Kom naar onze website en vind de beste kook- en bak accessoires. Maar ook voor mooie cadeaus of geschenken bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren dagelijks serviezen door heel Nederland.


Iittala teema servies - turquoise diep bord - stuks AANBIEDING - KORTING - SALE Diep bord. Het materiaal mag in de oven, magnetron, vaatwasser en vriezer. Met haar ruime inhoud van cl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts