maandag 18 december 2017

Cetol bl decor

Vandaag bestel morgen in huis. Bestel bij Verfonline-XL met korting. Op zoek naar Sikkens Verf online? Bij nieuw werk de eerste laag verdund opzetten, ca. Cetol BL Decor in tot lagen aanbrengen.


Tussen de eerste en tweede laag, indien nodig, licht schuren.

Oud werk Intacte verflagen De ondergrond licht opschuren, eventueel met watervast schuurpapier. Niet intacte verflagen Oude lagen verwijderen met behulp van afbijt en nawassen. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange.


Sikkens- Cetol-BL-Decor -hoogwaardige-transparante-houtafwerking-voor-binnen. Veiligheidsinformatieblad- cetol-bl-decor. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Selecteer de variant kleur en vul de kleurcode die u wilt hebben in op het kleurcode veld.


Wilt u standaard wit hebben? Houten plafonds, wandbetimmeringen deuren en meubels.

Zorgt voor een hoogwaardige slijt- en krasvaste afwerking. Kras en slijtvast, dus zeer geschikt voor het lakken van meubels, houten plafonds en wandbetimmeringen. Deze zijdeglans lak is geschikt voor binnen. Geschikt voor het verfraaien en beschermen van naald-en loofhout zoals bv.


Het is geschikt als hoogwaardige, goed afwasbare, gladde afwerking op o. Het is ook toepasbaar als extra bescherming op decoratieve werken. Les anciennes couches transparentes sont bien nettoyées et soigneusement poncées. Wij adviseren je daar graag over, zodat je de juiste keuze maakt. Sikkens heeft ook blanke en transparante lakken deze lak heeft de naam Cetol.


De topper uit deze reeks is de Cetol TGX, dit is een glanzende beits-lak die zomaar jaar meegaat. Leverbaar in verschillende houtkleuren en natuurlijk transparant. Lees hieronder de verschillen, voordelen en toepassingen. Voor 23:uur bestel vandaag verstuurd. Gratis bezorgd vanaf € 5-.


Tot korting op Sikkens verf bij Verf. Hoogwaardige transparante houtafwerking voor. Alle kleuren kunnen onderling, in een willekeurige verhouding, worden gemengd.


Sikkens CETOL DESIGN COLOR CONCEPT realiseerbaar op de mengmachine.

Watergedragen PU versterkte matte kleurloze lak voor binnen. Sikkens Cetol TGL Satin Plus is een zijdeglanzende, transparante houtafwerking voor buiten. Cetol bl opaque is een watergedragen zijdeglanzende dekkende beits op basis van acrylaat en alkydharsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts