vrijdag 22 december 2017

Rolgordijn verduisterend met geleiders

Vraag Gratis Kleurstalen Aan. Vrijblijvend Kleurstalen Aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Verduisterend rolgordijn op maat gemaakt!


Top kwaliteit Ruim assortiment Bekijk. Bekijk onze stoffen en kleuren nu online!

Dankzij onze verduisterende stoffen kunt u een kamer tot wel verduisteren met een rolgordijn met zijgeleiding. Dat komt de nachtrust zeker ten goede! Handig dus voor de slaapkamer, maar ook voor andere ruimtes in huis is deze raamdecoratie erg geschikt. Naast verduisterende rolgordijnen met zijgeleiding hebben we ook semi-transparante varianten.


Rolgordijnen met zijgeleiding (Fantazia) verduisteren een ruimte tot wel. Hierdoor is dit rolgordijn verduisterend , ideaal dus voor gebruik in de slaapkamer. Dit rolgordijn is standaard voorzien van een cassette en geleiders.


Het rolgordijn valt in de cassette, terwijl de geleiders ervoor zorgen dat het rolgordijn strak.

Door de combinatie van de aluminium cassette met innovatieve zijgeleiders en een rubberen strip, zorgt dit systeem voor complete verduistering en isolatie. Op zoek naar een Rolgordijn Met zijgeleiding? Kleuren en stoffen rolgordijn met zijgeleiding. De mogelijkheden voor een rolgordijn met zijgeleiding zijn groot.


Rolgordijnstoffen zijn er in transparante, lichtdoorlatende of verduisterende stoffen. Elke stof heeft andere eigenschappen. Een transparante stof beperkt de lichtinval minimaal, je behoudt de verbinding met buiten. Met dit cassette rolgordijn kunt u de hinderlijke lichtkieren met U-profielen dichtzetten voor nog verder gaande verduistering. Verkrijgbaar in ronde of vierkante cassette.


Profiteer van korting op een combinatie van een verduisterend rolgordijn of een verduisterend plisségordijn met een VELUX buitenzonwering. Deze producten zitten samen verpakt en zijn te bestellen met één bestelcodering. Goedkoper Dan In De Winkel. Bij GAMMA vind je een groot assortiment aan rolgordijnen , van verduisterende rolgordijnen tot lichtdoorlatende rolgordijnen.


Bestel Nu Een Gratis Kleurstaal! Bedenk eerst of je een rolgordijn in standaard maat wil, of een rolgordijn op maat. Met de meegeleverde kindveiligheidsclip kun je de ketting vastzetten, zo is je rolgordijn kindveilig.


Bij lichtdoorlatende rolgordijnen kun je niet door de stof heen kijken, maar er komt nog wel licht door de stof heen.

De getoonde breedte maat geeft de breedte van de cassette aan. Je kunt dit rolgordijn eenvoudig inkorten in de breedte. Info over rolgordijn geleiders gamma. Of het nu een verduisterend rolgordijn moet zijn of juist. In ons assortiment vind je verduisterende rolgordijnen in verschillende kleuren met vele mogelijkheden.


Je kunt je verduisterende rolgordijn op maat geheel naar wens samenstellen. Wij bieden je gratis keuze uit onderlatten en bijpassende kettingen om het rolgordijn volledig aan te laten sluiten op jouw interieur. Bij Karwei vind je een ruim assortiment kant en klaar rolgordijnen.


Wil je liever zelf een rolgordijn samenstellen? Stel hem samen met de configurator van KARWEI.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts