vrijdag 29 december 2017

Glazen asbakken

Glazen asbakken

Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.


Glazen asbakken

Vind items binnen jouw budget. Ontdek het assortiment van Wehkamp. Asbakken voor Buiten, Staande en Wandasbakken. Stapel Korting bij Grote Afname! Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties.


Deze glazen asbak is een mooie eigentijdse oplossing voor sigarettenpeuken. De asbakken zijn ook makkelijk te reinigen. Glazen Murano Asbak met dover. Murano asbak van glas met (ook van glas ) dover om je sigaret te doven. Koop en verkoop glazen asbakken eenvoudig op Marktplaats.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Een glazen asbak is tijdloos. In bijna ieder huishouden vind je wel een simpele, glazen asbak. Tegenwoordig worden glazen asbakken in veel verschillende uitvoeringen en. Een brede verscheidenheid aan glazen asbakken -opties zijn voor u beschikbaar, zoals acryl, glas en kristal.


Ook kunt u kiezen uit pocket, draagbare en wandmontage glazen asbakken. En uit ronde, vierkante glazen asbakken. Glas is een bescheiden materiaal en heeft door zijn transparantie een tijdloos karakter. De standaard glazen asbak zoals je die meestal vindt in de kroeg of in een restaurant, is zo’n tijdloze klassieker.


Ben je op zoek naar een asbak die er een beetje leuk uitziet? Dan ben je bij Xenos aan het juiste adres. We hebben een uitgebreid assortiment, waardoor er al gauw een exemplaar bij zit dat geschikt is voor jou.


Ga je voor een stormasbak in vrolijke kleurtjes met een zomerse look? Of ben je op zoek naar een eenvoudige glazen asbak die je kunt. Voorzien van inkepingen om een sigaret in de plaatsen.


Glazen asbakken

Een asbaken van helder glas. Transformeer je Keuken met onze grote selectie aan accessoires. Ben je helemaal hierheen gescrolld om over asbak glas te lezen? Dan heb je geluk, want hier zijn ze.


Het meest algemene asbak glas materiaal is glas. Je raadt het al: transparant. Mooie zware glazen asbak van RAW. De onderkant is met tekst gezandstraald.


Coole glazen asbak met een uitdagend design van joint rokende lippen. Door het glazen materiaal kun je hem makkelijk schoonmaken. Van tafel asbak tot buitenasbak. Vooral voor horecagelegenheden zijn asbakken onmisbare relatiegeschenken.


Zodra je gasten na de maaltijd een sigaretje roken, zien ze je boodschap staan. Natuurlijk zijn de asbakken ook geschikt als waardevolle relatiegeschenken voor je stamgasten. In onze online headshop vind je diverse asbakken in allerlei maten, vormen en materialen.


Glazen asbakken

Metalen asbakken , eenvoudig te reinigen en robuust. Leuk vormgegeven asbakken van kunsthars en aardewerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts