woensdag 13 december 2017

Binnenkijken landelijk wonen

Shop direct landelijke meubels online. Beslist de laagste prijzen. Vergelijk en bestel via beslist. Alle soorten banken online. Ruime keuze tegen lage prijzen.


Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO!

Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Binnenkijken in een prachtige hoeve met Duitse roots. Landelijk met een vleugje glamour.


Kijk binnen bij de mooiste binnenkijkers van vtwonen én van vtwonen lezers. Laat je verrassen door inspirerende woonideeën. Zoals een mooie woonkamer, een rustgevende slaapkamer, een goed woonidee of gewoon een huis om trots op te zijn.


Hun gezamenlijke liefde voor een hedendaags landelijke sfeer zette de bewoners ertoe aan om een nieuwe woning volledig in deze stijl te bouwen. In het interieur trokken ze die sfeer met warme materialen en hoogstaand vakwerk nauwgezet door.

Decoreer het sfeervol in landelijke stijl. Bekijk meer ideeën over Interieur, Decoreren en Woonideeën. Woonboerderij in landelijke stijl. Anderhalf jaar geleden diende zich een prachtig project aan.


Ze heeft de kaarsen ontstoken en het vuur in de houtkachel laait lekker hoog op. Laat het buiten maar regenen en sneeuwen, waaien desnoods. Samen met haar man Willy (69) woont ze inmiddels ruim tien jaar in de nieuwbouw, aan de rand van. Deze woonboerderij in Abcoude is de ultieme droom van iedereen die van landelijk wonen houdt.


Het hele huis is in landelijke stijl en klopt tot in de puntjes. Maar waar we vooral verliefd op zijn is de keuken en de woonkamer…. De rust en sfeer van het platteland is in huis voelbaar. Bereik een landelijke sfeer met rustieke meubels, houten vloeren, lichte kleuren op de muur en houten shutters voor het raam.


Er zijn van die huizen waarvan je denkt: ‘ Wat zou ik daar graag eens binnenkijken. Design, Functie en comfort. Ik heb weer zo’n gave binnenkijker voor jullie. Wat krijg je als je stoer en landelijk wonen mixt? Een verrassend en sfeervol.


Dit monumentale 17e-eeuwse cottage. Neem een kijkje bij ons binnen.

Toch was het er nog steeds niet van gekomen dus ik dacht: nu of nooit, welkom in ons stulpje. Mijn man en ik, Ingri wonen samen in ons jaren ’huis. Al sinds haar studententijd droomde ze van wonen aan de Utrechtse Oudegracht. Nog voordat ze de sleutel kregen, was het moodboard op Pinterest al gevuld. Het idee: aparte hoekjes en een gezellige eettafel.


Ben je op zoek naar foto’s van onze klanten? Op deze pagina kun je binnenkijken in sobere, landelijke woonkamers, keukens en andere ruimtes binnen het huis van onze klant. Naast de landelijke uitstraling staan er ook industriële woonkamers tussen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts