donderdag 28 december 2017

Alusi kaars

Bekijk ons unieke assortiment kaarsen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Laat je inspireren door het aanbod.

Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. Slideshow – Candle Life Blog (English) Slider by IWEBIX. Ik had er nog nooit eerder van gehoord maar was er zo blij als een klein kind mee.


Ik heb een zwak voor toffe gadgets of spullen en bij het lezen van de verpakking ging mijn hart sneller slaan. Het is een kaars dat in meerdere vlammen op brandt, super tof! Alusi kaars is een bijzonder kaars. Bolsius Gotische Kaarsen Wit - StuksCreëer een warme sfeer bij jou thuis met deze witte Bolsius gotische kaarsen !

De set bestaat uit vier kaarsen die 24. De gotische kaarsen branden voor ongeveer uur. Brand de gotische kaarsen in een kandelaar naar keuze en maak het thuis gezellig! Zijn deze kaarsen niet naar. Een bijzonder kaars om bijvoorbeeld als troostgeschenk te geven of om aan te steken bij een uitvaart of avondwake.


De kaarsen zijn er in verschillende soorten en maten. Ben je op zoek naar een geurloze kaars ? Dan zit je goed bij de collectie Broste Copenhagen kaarsen. Ook kun je terecht voor zowel langwerpige dinerkaarsen als de meer robuuste kaarsen voor op de salontafel.


Kaarsen zijn een sfeervolle toevoeging aan je interieur. Met diverse kaarsen op een dienblad creëer je eenvoudig een elegante decoratie op tafel. Denk hierbij eens aan de kaarsen van Bolsius, door hun lange branduren kan je extra lang van de sfeer genieten.


Ook kan je de kaarsen combineren met één van de kandelaars uit ons assortiment. Ava ’s performance reminds us that love is a light touch, a simple gesture. The soft lines of Ava ’s composition create a voluptuous wax performance quite distinct in character.


Ava possesses the poise and charm of a dancer, her execution sublime as she transforms from one flame to two.

In deze kaarsen -winkel heeft u keuze uit de gehele collectie, inclusief alle nieuwe trends. Onderhoud van uw kaarsen Kaarsen vergen onderhoud voor een optimale verbranding. Ik ben Miranda, jaar en woon in het oosten van het land.


De prachtige beeldjes van Willow Tree zijn een waardevol geschenk met een speciale betekenis. Onze winkel is alleen nog actief als webwinkel. Prachtige, sfeervolle creatieve kaarsen , die passen bij iedere inrichting. A magician allures with the subtle artistry of legerdemain, or sleight of hand. The soft flick and shift of a silk scarf, or the snap of a playing.


Een unieke kaars met een multivlam! Van der Velde Boeken Assen. Pas ben ik bij van mijn favoriete winkels Jan in Amsterdam (Wolvenstraat 9) gestuit op de kaarsen van Alusi.


Het leuke en mooie van deze kaarsen is dat ze naarmate ze langer branden, ze van vorm veranderen! Bij mijn exemplaar (Lela) splitst de kaars zich nadat het bovenste stukje is opgebrand en heb je dus lontjes om aan te steken. Een oude traditie in een nieuw licht.


Het gebruik van milieuvriendelijke materialen, een uniek ontwerp en het meervoudig opbranden maken deze Multi-flame candles tot een waar genot om naaar te kijken. Iedere kaars heeft een toepasselijke naam meegekregen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts