vrijdag 29 december 2017

Lief lifestyle hanglamp

Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Allerlei Hanglampen bij Home24. Grote selectie en €verzendkosten! Gratis thuisbezorgd vanaf €25. Vele aanbiedingen bij bol.

Lifestyle Hanglampen koop je eenvoudig online bij bol. Multicolor - 120cm - Efitting. Deze vrolijke hanglamp van Lief ! Een lamp dient dan ook niet alleen als lichtbron, maar is ook als een accessoire ter aanvulling op jouw interieurstijl. Gave blauwe hanglamp van Lief ! De lamp heeft een Efitting, een lampje is niet inbegrepen. Hippe plafondlamp vervaardigd van metaal en uitgevoerd in een glanzend beige kleur.


Eigenlijk is dat in een notendop de uitstraling van het oer-Hollandse merk Lief ! Het subtiele gestanste motief van de lampenkap geeft een prachtig lichteffect als het donker wordt.

Mooie blauwe hanglamp van stoer, lief lifestyle. Is in hoogte te verstellen door het kettinkje. Zorg voor sfeer in jouw favoriete ruimte met deze mooie, kleurrijke hanglamp van Lief ! In de kleurrijke kapjes kunnen lichtbronnen tot 40W geplaatst worden.


Je kunt de lamp op vlotte en eenvoudige wijze monteren. Dit uiterst handige verlichtingsproduct werkt op 230V~50Hz. Exclusieve en betaalbare design meubels. Bekijk de grote collectie meubels en koop direct je nieuwe meubels met snelle bezorging. De lampen komen in leuke varianten in een helder blauwe kleur met witte sterren.


Met de stoere hanglampen van Lief ! De varianten zijn de Schaal lamp en de leuke Visserslamp. Vergelijk en koop groot aanbod lage prijzen en aanbiedingen, bespaar direct! Maak jouw interieur compleet met deze markante Lief! Kinderkamer Plafondverlichting Verlichting Interieur Babykamers Quartos. De kapjes hangen allemaal aan een koord met twee gekleurde knopen eraan.


Stoere hanglamp van lief ! Kleine fitting, max watt per blik. Eenvoudig te monteren en in hoogte te verstellen!

Zo goed als nieuw Ophalen. Resultaat 1–van de resultaten wordt getoond. View All CamCam lamp luchtballon night sky € 650. De lamp is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat jarenlang meegaat. De hanglamp is eenvoudig te bevestigen aan het plafond met behulp van een snoer.


Kortom de hanglamp zorgt voor een bijzondere sfeer in de slaapkamer. Je vindt ze online bij Lief ! Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. De koordjes kun je nog iets in hoogte verstellen en ze komen samen in een neutrale, witte plafondkap met kleine hartjes erop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts