woensdag 13 december 2017

Mat glas prijs

Mat glas prijs

Bestel nu je Rust-Oleum producten! De prijs per m² hangt dus samen met de dikte. Verfwebwinkel wordt beoordeeld met een uit ruim 3. Zo zal de meest eenvoudige uitvoering te verkrijgen zijn voor een prijs vanaf €7- per m². Zoekt u mat glas voor in uw winkel of voor in uw buitendeuren?


Mat glas prijs

Dan is het gebruikelijk dat dit gehard is. Gehard mat glas is duurder en de prijzen starten daarom vanaf €12- per m². Glas -maat is een specialist in het maken van mat glas.


De wensen van de klant staan hierbij altijd voorop. Om deze reden zijn alle tafelbladen van glas op maat te maken voor de klant. En dit altijd voor de meest voordelige prijs ! In bedrijfsruimtes wordt matglas veelal gebruikt als scheidingswand.


Zoek je satijn glas - mat glas , ga dan naar Glaswebwinkel. Kijk in onze webshop voor het aanbod. Wij leveren matglas voordelig en snel bij je thuis. Mat glas wordt ook veel toegepast bij trappen en loopglas. Om inkijk te beperken worden glazen vloeren en traptreden in glas in mat glas geplaatst.


Ook in de tuin wordt mat glas veel toegepast als tafelblad of als glazen schuifdeur in mat glas van een veranda of terrasoverkapping. Melkglas wordt ook wel satijnglas genoemd. Dit is een soort mat glas welke aan kant een soort zuur behandeling ondergaat waardoor het glas ondoorzichtig word maar nog wel licht doorlaat.


Mat glas prijs

Ongehard mat glas valt bij een breuk in scherven uiteen. De breedte en lengtematen kun je volledig zelf bepalen. Daarnaast kun je kiezen uit diverse soorten randafwerking. Je kunt mat glas uit ons assortiment direct bestellen zonder dat je eerst een offerte aan hoeft te.


Het mat glas in deze categorie is leverbaar in een verscheidenheid aan diktes. JLM Glas staat voor lage prijzen. Wij bieden voordelige enkel glas prijzen, maar ook een prima service. De figuren die in het mat glas zijn aangebracht zorgen voor een originele uitstraling en tegelijk voor een ruit waar niet goed doorheen gekeken kan worden. U kunt bij een speciale vorm eventueel uw tekening uploaden bij de order.


Mat glas prijs

U ontvangt van ons na controle een bevestiging van uw order. Helder mat glas heeft nog de groenige tint dat standaard glas altijd heeft. Neem snel een kijkje in ons assortiment of in onze showroom om te zien wat er allemaal mogelijk is met matglas en bestel meteen.


Bij bestellingen boven de €1kunnen we uw bestelling gratis leveren en heeft u het zonder moeite bij u thuis. Ook is het bij ons mogelijk achteraf te betalen. En komt in verschillende diktes en afmetingen. Natuurlijk is de prijs wel afhankelijk van de dikte van het glas , de kleur en of het al dan niet gehard moet zijn. Ook speelt mee in welke afmetingen u het glas wilt.


Denk hierbij aan mat glazen kastplanken, mat glazen vitrinekast deuren of bovenlichten boven deuren en zijlichten naast deuren. Helder vensterglas kun je uur per dag in onze webshop bestellen zonder dat je eerst een offerte hoeft aan te vragen. Je vult de gewenste afmetingen en randafwerking in en ziet direct de prijs inclusief BTW. Eenvoudig online bestellen.


Helder enkel glas (float glas ) in verschillende diktes bij Glasopmaat. Glas bestellen via internet, het kan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts