maandag 11 december 2017

Bert plantagie blake

Vind bert plantagie het nu op Kensaq. Bert Plantagie Blake tot goedkoper. Grootste keuze, laagste prijs.


Bert plantagie blake

De collectie van bert plantagie bestaat uit tijdloze en eigentijdse modellen van Nederlandse bodem. Verleidelijk design tegen betaalbare prijzen. Maak kennis met bert plantagie Blake eetkamerstoel, ontworpen door Stefan Steenkist, een van de vaste ontwerpers van bert plantagie. Met de organische vormen en lijnen heeft de toonaangevende designer een fris en vriendelijk design neergezet. Ervaar extra zitcomfort door het zitkussen dat deels doorloopt in het sledevoet onderstel van de Blake.


Alle uitvoeringen zijn verkrijgbaar met of zonder armleuningen en tevens kunt u kiezen uit een stoffen of lederen bekleding. Eetkamerstoel Blake is leverbaar in een prachtige duo stoffering. De binnenzijde is uitgevoerd in stof Ploegwol Grey Blue. De buitenzijde is uitgevoerd in leder Rancho Steel. Op een sledeframe in BP1Antraciet.


Bert plantagie blake

Hollands merk dat meubel-trends op geheel eigen wijze vertaalt in een actuele collectie banken, fauteuils, stoelen en tafels, kasten en dressoirs. Vraag online eenvoudig een offerte aan of kom proef zitten in een van onze winkels. Tijdloos Nederlands design meubilair.


Het oer-Hollandse merk heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een designmerk van wereldformaat. De bert plantagie collectie bestaat uit moderne eethoeken, banken en kastcollecties. Onze adviseurs vertellen u er graag meer over. Bert heeft veel kennis en ervaring meegenomen, maar heeft ook het roer grondig omgegooid met de bouw van een nieuw pand en de nieuwe naam. De Blake Freischwinger met haar luchtige uitstraling biedt extra zitcomfort door het flexibele onderstel.


Chique in RVS, maar ook mooi in een lakkleur naar keuze. Dit model is met of zonder arm verkrijgbaar en het onderstel kan rond of vierkant gekozen worden. Optioneel leverbaar met een comfortabele matstoffering. De eetkamerstoel Blake is een nieuw stoeltje in de bert plantagie collectie. Het ragfijne frame met het welgevormde kuipje geeft de Blake een frisse en jeugdige uitstraling.


Het frame is zowel in RVS als in RAL kleur te verkrijgen. De fauteuils van bert plantagie stralen comfort en luxe uit. Bekleed met mooi leder of een rijke stof, wacht de fauteuil in al zijn statige schoonheid rustig af tot iemand op zijn gemak de krant komt lezen of wegkruipt in een goed boek. Sfeer, gezelligheid en uitstekend comfort tegen een zeer concurrerende prijs.


Een oer- Hollands merk met tijdloze design meubelen. Kleur is een van de uitgangspunten van het merk met de slogan ‘Color your. Zo kies je voor een uniek en smaakvol interieur, dat rust en evenwicht in je leven brengt. De collectie kenmerkt zich door de pure uitstraling en de stijlvolle, tijdloze ontwerpen.


Stoelen voor de laagste prijs. De Blake Spin eetkamerstoel heeft als eyecatcher het chique glans chromen spinonderstel. Eetstoel Blake : alles is mogelijk! De kernwoorden van deze serie fantastische stoelen zijn natuurlijk en puur.


Bert plantagie blake

De Blake is uniek doordat de kuip van de stoel een moderne vormgeving heeft. Maar ook het houten onderstel maakt het bijzonder. Deze uitvoering in Slate-Grey geeft deze Blake een frisse uitstraling. Het slanke, RVS frame loopt van de armleuningen in een slede onder de kuip.


Bekijk de collectie bij ons in Bavel. Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts