maandag 14 augustus 2017

Muursticker eigen foto

Muursticker eigen foto

Groot aanbod goedkope muurstickers. Foutje gemaakt bij het monteren? U kunt uw eigen muursticker zelf ontwerpen, en uw muursticker of muurteksten voorzien van eigen ontwerp en tekst.


Muursticker eigen foto

U kunt de muursticker en muurteksten makkelijk zelf maken, ontwerpen, bestellen en plakken. De muurstickers en muurteksten zijn zelf te plakken in uw babykamer, kinderkamer, keuken, slaapkamer en woonkamer. Heb je zelf een tekening gemaakt of wil je juist de krabbels van jouw kleine op de muur, maak een scan van de tekening (hoge resolutie) en wij maken er een muursticker van. Probeer het zelf eens met Vector Magic. Laat de muursticker niet langer dan twee weken liggen na ontvangst alvorens deze aan te brengen.


We produceren de muurstickers na bestelling, dus je ontvangt altijd een gloednieuwe muursticker. Hoge kwaliteit door het gebruik van Europese materialen. Muurmode onderscheidt zich door een persoonlijke service, professionele kwaliteit en maatwerk. Zowel voor particulieren als voor bedrijven produceren wij fotobehang op maat en foto behang van eigen foto ´s. Stickers maken met je eigen foto voor op deuren, muren of voorwerpen.


Op de website van posterXXL kun je eenvoudig stickers laten drukken met een afbeelding naar keuze. Een foto op hout printen of afbeelding op hout printen is dé trend van dit jaar. Een foto geprint op hout geeft je foto een warme en natuurlijke uitstraling.


Je eigen vakantiefoto of mooie familiefoto groot op de muur, hier kan het! Vinyl behang is sterk, scheurvast en afneembaar met een vochtige doek, dat is een stuk sterker dan normaal papierbehang en het bevat geen milieu- en gezondheids belastende substanties en is biologisch afbreekbaar, dus niet schadelijk voor mens en natuur. Absoluut unieke 3D wandsticker van uw eigen foto of bestand. Deze prachtige muursticker wordt contourgesneden zodat u geen randen om de sticker heeft.


Hierdoor creeërt u optisch meer ruimte in uw kamer en verfraait u uw wand. Upload uw foto of bestand en wij controlleren deze op technische punten. Een eigen muursticker ontwerpen houdt niet alleen in dat u zelf een keuze kunt maken voor een tekst die u aanspreekt of zelf heeft bedacht, de vormgeving van de tekst biedt ook oneindig veel mogelijkheden. Bij StickerOp is het mogelijk om een eigen muursticker te laten maken. Jouw eigen gedicht, verhaal, tekening, foto : jij bedenkt het en wij maken er een muursticker van.


Zelf een plaktekst maken, wat is er origineler. Bekijk eerst eens de muurstickers die wij al op verzoek van anderen maakten in deze rubriek, wellicht brengt het jou op ideeën. Je kiest de lijstjes in de kleur die je graag wilt en ook de muurstickers zijn te kiezen in een kleur naar wens. Met de fotolijstjes geef je de muursticker een driedimensionale look.


Muursticker eigen foto

Muurstickers met echte fotolijstjes zijn de ideale combinatie! Heeft u een foto die de wereld voor u betekent? Breng deze dan aan in uw woning door middel van deze puzzel muursticker. Kan worden aangepast met elke gewenste foto.


Voeg gemakkelijk de foto toe aan de bestelling en viola, binnen enkele dagen later heeft u een mooie foto sticker in huis die net lijkt alsof het een schilderij sticker of verf muursticker. Ons sticker materiaal is zo plat dat u foto afbeelding net een foto schilderij sticker lijkt of een foto muursticker of een schilderij muursticker. Ben je op zoek naar een muurstickers ? Deurstickers met eigen foto Op Deurstickers-webshop. Je vindt hier voor ieder wat wils.


Muursticker eigen foto

Toch zou het zo kunnen zijn dat je liever een deursticker met een eigen ontwerp, misschien wel een persoonlijke tekst of een deursticker met je eigen foto wilt laten maken. Niet iedere foto is geschikt om een vergroting van te maken, het is belangijk dat deze voldoende pixels heeft. Wij adviseren om een foto te gebruiken met minimaal 8pixels per meter fotobehang.


Dan ben jij hier aan het juiste adres! Wil je je eigen stickers ontwerpen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts