vrijdag 11 augustus 2017

Spiegel grijs

Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Laat je inspireren door het aanbod. Vind items binnen jouw budget.


Shop jouw artikelen bij Wehkamp.

Uitstekende service en hoge kwaliteit. Kies uit producten vanaf € 395. Mooie industriële spiegel grijs bij Sfeer. Grote voorraad industriële meubelen! Altijd de nieuwste trends.


De hier afgebeelde spiegel is een grijze spiegel. Bij deze spiegel heeft het gebruikte glas een grijze tint waardoor deze spiegel donkerder wordt. Deze spiegel is zeer geschikt voor decoratief gebruik.

Doordat de spiegel wat donker oogt is deze minder geschikt voor dagelijks gebruik. Deze laag wordt beschermd door een speciale afdeklaag. Spiegels Grijs Verzilverd.


Omdat de metaallaag volledig vlak is, ontstaat er een spiegelend effect. Wandspiegel in de kleur grijs. Deze wandspiegel met blokprofiel staat prachtig in je woonkamer, slaapkamer of gang. Onze spiegels zijn in diverse formaten leverbaar, er is dus altijd een spiegel voor jouw interieur. De spiegel heeft een grijze kleur en is gemaakt van FSC-gecertificeerd hout en metaal.


Technische gegevens: MerkEsschert. Een sierlijke spiegel boven het dressoir in de woonkamer, een passpiegel in de hal en een plakspiegel op de deur van je slaapkamer. En ook niet onbelangrijk: een stoere ronde spiegel in bijvoorbeeld de badkamer. Geef je interieur een boost met de juiste spiegel.


Vaste prijs wil je nog meer leuke spullen zien, kijk dan ook even bij mijn andere advert. Gebruikt Ophalen of Verzenden. Retro, modern, klassiek of juist een beetje vintage.


Een spiegel is een weerspiegeling van je woonstijl waar je alle kanten mee op kan. Je kan je interieur geheel aanpassen naar je persoonlijkheid.

Een prachtige aanvulling voor je interieur. De linnenkast wordt standaard geleverd met legplanken en roedes, maar is eenvoudig uit te breiden met extra legplanken en een ladenblok. In de slaap- en badkamer is een spiegel essentieel, maar denk bijvoorbeeld ook aan een grote spiegel in de hal of woonkamer. Zo kun je nog snel kijken hoe je eruit ziet voor je weggaat.


Daarnaast zijn spiegels mooie decoratie. De lijst en vorm bepalen de uitstraling van je interieur. De actuele levertijd is: tot werkdagen. Ruim assortiment online bestellen! Soms wat koel en gedistingeerd lijkend spiegelglas is grijs.


Een kleur die zich daardoor uitstekend leent. Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze.


Kwantum, daar woon je beter van! Zoekt u een grijs getinte spiegel voor in de badkamer, winkel, woonkamer of hal? Grijze spiegel op maat 4mm.


Vergelijk 1leuke interieurstickers uit de grootste collectie voor o. Mooie grote spiegel Mooi voor binnen, maar ook voor buiten als tuinspiegel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts