woensdag 16 augustus 2017

Anti decubitus kussen rolstoel

Groot assortiment producten. Van keukengerei tot loophulp. Diverse typen oefenmateriaal. Vandaag bestel morgen in huis! Voor een ergonomische zithouding. Geen verzendkosten vanaf €100. Snelle levering, achteraf betalen!


Anti decubitus kussen rolstoel

Alles weer zo goed als vroeger. Stevige en comfortabele rolstoelen van topkwaliteit tegen lage prijzen. Hulp nodig bij het vinden van de juiste rolstoel? Verfraaien van uw huis met Kussens.


Ruim assortiment online bestellen! Deze zitkussens bieden goede ondersteuning, hebben een ademend vermogen en nemen vocht op. Een antidecubitus kussen werkt drukverlagend. Er zijn in principe twee verschillende soorten antidecubitus kussens : kussens om doorligplekken te voorkomen en kussens die worden gebruikt als er al sprake is van een wond.


Heb je last van decubitus van het zitten in je rolstoel ? Maar welke past bij jou en je rolstoel ? En wat kan je nog meer doen om decubitus te voorkomen? Samen met ergotherapeut Marijke Verbeek scoutten we de beste oplossingen, hulpmiddelen en ( rolstoel ) kussens voor je. Jong of ou dik of dun, iedereen kan decubitus krijgen. Orthocor biedt u daarom een anti decubitus kussen voor elke situatie.


Deze kunnen het ontstaan van Decubitus voorkomen of helpen het herstel te bevorderen. Het kussen vormt zich naar uw lichaam en biedt u zo een optimaal zitcomfort. Vul uw gegevens in en bevestig uw. Het kussen Intelli-Gel Contour is ontwikkeld om het risico van het ontwikkelen van decubitus te verminderen en te helpen in het genezen van antidecubitus tot de categorie II (EPUAP). Het Intelli-Gel Contour kussen is bedoeld om een bestaand zitkussen in een stoel te vervangen of als zitkussen te gebruiken in alle mogelijke varianten rolstoelen en op harde oppervlakten.


Rolstoelkussen Anti - Decubitus , comfortabel langdurig in uw rolstoel zonder decubitus. Als u langdurig in de rolstoel zit bestaat de kans dat u last krijgt van doorzitplekken ( decubitus ). Dit rolstoelkussen is voorgevormd en daardoor voorkomt het doorzitplekken. Met het uitgebreide assortiment aan anti - decubitus en positionerings zitkussens van JAY is er altijd een goed rolstoelkussen om optimaal te zitten. Het Anti Decubitus Kussen EHOB kan ook worden gebruikt tijdens de slaaphouding op de zij, tussen de knieën. Gemiddeld risico op doorzitplekken.


Keuze uit verschillende afmetingen, zodat het kussen perfect in uw rolstoel past. Het kopen van een rolstoelkussen kan telefonisch of eenvoudig online. Iemand die veel op bed ligt of in een rolstoel zit kan decubitus krijgen. Advies: Wat is decubitus ? Alle tuinartikelen shop je online.


Anti decubitus kussen rolstoel

Hoe voorkom ik decubitus ? De beste keuze tegen lage prijzen! Op deze website vindt u alle informatie over het persoonlijke maatwerk hoofdkussen. Middels een eenvoudige meting kunt u zelf het hoofdkussen bestellen. Anti decubitus kussen , ook wel ad kussen , voor comfortabel zitten of liggen.


Een decubitus zitkussen of rugkussen biedt een comfortabele zithouding. Een ad zitkussen helpt om doorzitten te voorkomen. Wat valt onder de vergoeding voor anti - decubitus materiaal?


Anti decubitus kussen rolstoel

Vanuit de basisverzekering is er vergoeding voor anti - decubitus materiaal zoals bedden, matrassen, kussens en overtrekken. U ontvangt dit materiaal in bruikleen. Heeft u een anti - decubitus kussen nodig voor uw rolstoel of auto? Het anti decubitus kussen van Reh4Clinic is drukverlagend en biedt comfort, ondersteuning en huidbescherming. Het ad ringkussen is ook geschikt bij aambeien of na een zware bevalling.


Vergelijkbare zoekopdrachten voor decubitus kussen rolstoel. Info over decubitus kussen rolstoel. Resultaten van zoekmachines! Gebruik bij een doorligplek op de hiel een speciaal kussen met een uitsparing voor de hiel.


Gebruik een speciaal matras, kussen en andere hulpmiddelen. Via de thuiszorg kunt u een speciale ( anti - decubitus )matras en - kussen lenen. Deze zijn gemaakt om het lichaamsgewicht over een groter oppervlak van de huid te verdelen.


Dan bieden anti - decubitus zitkussens de uitweg. Om uw rugspieren los te maken kunt u gebruik maken van een rolmassagekussen. Comfort Zitkussens en rugkussens zijn er in allerlei vormen.


Anti decubitus kussen rolstoel

Zo past het U-vormige Form Fix kussen zich volledig aan uw lichaam aan. De hoefijzer en ringvorm voorkomen anti - decubitus vanwege de opening in het midden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts