maandag 14 augustus 2017

Akoestisch schilderij

Kaderloos met eigen afbeelding. Unieke Schilderijen tegen een scherpe prijs. Ontdek ons aanbod en bestel online! Bestel gemakkelijk uw kunst bij Trendykunst om uw woning helemaal eigen te maken!


Alle schilderijen zijn direct leverbaar en bestel je eenvoudig en snel online. Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? Een galm, echo of ander akoestisch probleem op kantoor of thuis kan zorgen voor een onaangename sfeer.


Alle werken zijn leverbaar als akoestisch schilderij. De geluidsabsorberende schilderijen worden op maat gemaakt en daarom in elke maat te leveren. Hang een mooi werk boven je bank, of ga voor een wandvullende oplossing in je kantoor.


De collectie van Werk aan de Muur komt voort uit de samenwerking met duizenden beeldmakers. Productblad Contact Verborgen akoestiek geïntegreerd in een stijlvol interieurelement. De Allpicture is een kaderloos geluidsabsorberende schilderij. Door het gebruik van een Allpicture akoestisch schilderij bereikt u een optimale akoestiek.


Daarnaast is het ook een toegevoegde waarde voor het interieur. En u heeft bovendien één of meerdere fraaie kunstwerken aan de muur, voorzien van uw lievelingsfoto of één van de mooie afbeeldingen via onze beelddatabank. Via onze site kunt u simpel en snel uw eigen akoestische schilderij samenstellen en bestellen of neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies. En het akoestisch schilderij voor aan de wand. Voor audio in studio of home cinema leveren wij akoestische diffusers die eruit zien als design objecten.


Akoestisch schilderij

Onopvallend de akoestiek verbeteren. Als het interieur zoveel mogelijk onveranderd dient te blijven, bieden wij oplossigen om de akoestiek relatief onzichtbaar te verbeteren. Verbeter de akoestiek en verfraai het interieur met het Rivasono akoestisch schilderij of akoestisch fotopaneel. Kies uit de vele digitale schilderijen van het bijvoorbeeld Het Rijksmuseum of Awesome Art. Of gebruik een eigen foto.


Of een afbeelding van Shutterstock. Heb je altijd al een specifiek schilderij aan de muur willen hebben? Wie akoestiek in kunstzinnige vorm wil reguleren kan tegenwoordig gebruik maken van een akoestisch schilderij. Als afbeelding voor dit kant-en-klare en voorgemonteerde paneel kan uw eigen foto dienen maar ook een afbeelding uit onze beeldbank. Mogelijkheden akoestisch schilderij.


Zo krijgt uw akoestische oplossing een heel persoonlijk tintje. Melapor Picture is een akoestisch schilderij en biedt uitstekende absorptie-eigenschappen en een uiterst duurzaam en eenvoudig schoon te maken oppervlak. De panelen worden geleverd in een klassiek aluminium frame en worden gedrukt met UV-bestendige inkt. U bent verzekerd van een rijke beeldkwaliteit met hoge helderheid en kleurweergave. Gemaakt door échte creatieven.


Werken voor in iedere ruimte. Online te bestellen in verschillende formaten en materialen. Naast de wandabsorbers biedt Fluffo tevens diverse verplaatsbare wanden en speciale akoestische panelen voor kantoorruimtes aan. Het EASYphoto akoestisch fotopaneel is een zeer esthetische oplossing om galm tegen te gaan.


Geluidsabsorberende en met eigen afbeelding of print. Het ARP akoestisch fotopaneel is al verkrijgbaar vanaf x 1cm. Ook is het mogelijk om een complete muur te voorzien van een fotopaneel.


Een akoestisch fotopaneel is de meest gekozen oplossing in kantoor- en woonruimten, logisch! Het fotopaneel ‘verstopt’ namelijk het absorptiemateriaal achter een prachtig geprint doek met een afbeelding van uw keuze. Zodoende verhelpt u de galm in uw ruimte zonder te compenseren op de “lookfeel” van uw inrichting. Voor een akoestisch schilderij kunt u bij ons zelf het formaat en een design aanleveren of een design kiezen via Shutterstock. De mogelijkheden zijn haast oneindig!


Akoestisch schilderij

Op dit frame wordt een doek gespannen voorzien van de foto van uw keuze. U kunt kiezen uit verschillende frameformaten of zelfs uit een twee- of drieluik. Bij een print op doek kan er gekozen worden voor geluiddempende panelen. Deze panelen worden onzichtbaar geplaatst achter het doek voorzien van een prachtige foto, indrukwekkend schilderij of een mooie illustratie.


Het doek bevat minuscule gaatjes, waardoor het geluid door het doek gaat en wordt opgenomen in de geluiddempende panelen. Onder de naam EASYphoto bieden wij hoogwaardige akoestische oplossingen aan die u kunt voorzien van een fotoprint. U kunt hierbij denken aan een logo, vakantiefoto of een digitaal bestand van een schilderij.


Akoestisch schilderij

De akoestische fotoprints worden geleverd als geluidsabsorberend wandpaneel met een frame of kaderloos. Wilt u liever geen gordijnen ophangen, een hoogpolig tapijt plaatsen of uw leren bank vervangen door een stoffen driezitter? Dan biedt een naadloos akoestisch plafond de oplossing. Daardoor krijgt het schilderij een zwevend karakter.


Akoestisch plafondpaneel die in uw interieur opgaat. Het akoestisch schilderij heeft geen vaste frame of lijst en kan dus eenvoudig verplaatst worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts