donderdag 10 augustus 2017

Retro lampenkappen van originele 70's stof

Voordelige lampenkappen retro op beslist. Grootste keus uit meubels, woonaccessoires en deko uit meer als honderd shops! Ontdek ons unieke assortiment lampenkappen. Vandaag bestel morgen in huis!


De stof is nog steeds zo helder en fris als toen het werd gemaakt en zou een grote toevoeging aan elk huis. Deze mooie stof is nog steeds zo helder en fris als toen het werd gemaakt en zou een grote toevoeging aan elk huis. Een grote, funky look als je na iets een beetje anders! Nieuw gemaakte lampenkappen van originele retro stoffen ! Vergelijkbare zoekopdrachten voor retro lampenkappen. Info over retro lampenkappen.


Resultaten van zoekmachines! Ons aanbod van originele vintage armaturen uit de 20ste eeuw en eerder. Tafellampen, Kroonluchters, plafondlampen, Hanglampen, Wandlampen en Vloerlampen. Retro Vintage 60’s 70’s lampenkap. Prachtige lampenkap is nieuw en met de hand gemaakt van leuke retro.


We hebben stofjes van overal met een heleboel kleuren, hip of retro. Maak van jouw huis jouw thuis. Van deze stoffen worden ook unieke wanddecoraties en lampenkappen gemaakt. Deze passen perfect bij zowel een retro , als een modern interieur.


Luxe retro zwarte fitting Emet stoffen aansluitsnoer en bijbehorende plafondkap. Wordt met sierlijke retro lamp in de vorm van een diamant geleverd. Als u het wilt kunt u aan deze fitting ook een lampenkap hangen. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Veel Stof Voor Lampenkap bieden ook Vele Verschillende net om aan uw behoeften die graag om te slapen met behulp van een mosquito net. Stof Voor Lampenkap beschikbaar, vanaf een bug netto voor de kind of zelfs een een persoon grootte , zoals een mug net vouw structuur koning groot grootte. EXACTE Stof Voor Lampenkap Slaapkamer, een bug net fly. In goede staat, zonder vlekken e. Het metaal van de kap en het leer van het bandje geven een.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Koop nu lampenkappen voor uw huis. Uniek retro kussen gemaakt van originele stof uit de jaren en 70. Compleet met donzen binnenkussen.


Een leuke bollen lampenkap van wit glas met bloemetjes motief. Denk maar aan een seventies bureau, een art deco lamp, een vooroorlogse vaas, een design tafel of die prachtige retro radio. Onze goedkope retro stoffen worden gebruikt om kleding van te maken, maar tegenwoordig worden er van retro stof ook heel veel woonaccessoires gemaakt zoals: Lampenkapje , vlaggetjes, schilderijtjes, tafelkleedjes, kussentjes, dekbedovertrekken.


Menig kinderkamer is door onze retro - stoffen al opgefleurd en opgepimpt. Om u te adviseren hebben wij voor u de juiste maten geselecteerd. Daarnaast zijn er nog vele maten waar wij op terug kunnen vallen. En anders kan alsnog een nieuwe maat gecreëerd worden. De staande lamp SPRING heeft een originele en heel trendy look.


Ze bestaat uit een driepoot van fineerhout en een ronde lampenkap van wit textiel. Een design lamp met twee materialen en twee kleuren! Die verrassende kenmerken doen denken aan het Scandinavisch design dat deze lamp heel goed vertegenwoordigt.


De sede, 2dehands design, mid-century design, 20th century furniture,Second hand furniture, second hand sofa, used design.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts