dinsdag 15 augustus 2017

Klok met logo

Klok met logo

Ontdek ons unieke assortiment klokken. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Spy horloges vanaf € 995! Bespaar tot wel via kiesproduct.


Geen gedoe met stickers of plakletters. Klok met uw logo bestellen. Blader door de diverse klokken die we kunnen bedrukken. U kunt de klokken uitdelen als relatiegeschenken of giveaways.


Daarnaast kunt u er goed gebruik van maken als intern promotiemateriaal, u zorgt voor een professionele uitstraling of kunt uw medewerkers een handige klok met het. Wilt u een klok met logo bestellen, let op dat er een goede batterij bij zit. De ontvanger van uw klok zal dat wel zo prettig vinden en daar gaat het om bij een luxe relatiegeschenk. Wij leveren alle wandklokken altijd inclusief een kwaliteits batterij.


Niets is zo tijdloos als wandklokken met logo. Verras jouw relaties met een mooi geschenk en blijf jarenlang in de picture. Wij hebben niet alleen houten muurklokken, maar ook klokken gemaakt van roestvrijstaal en plastic.


Ideaal om jouw zakelijke relaties te verblijden. Blijf letterlijk en figuurlijk bij de tijd met een wandklok met logo ! Zoals de klok thuis tikt, tikt het nergens. Een werkplek voelt natuurlijk niet zo vertrouwelijk als thuis, maar klokken met een persoonlijke boodschap zorgen wel voor een lach op het gezicht van jouw medewerkers of andere zakelijke relaties. Een klok bedrukken kan al vanaf stuks. Wil je een klok bedrukken met logo of een klok bedrukken met foto?


De klok met bedrukking zal in de huiskamer geplaatst worden en zal ieder moment van de dag gebruikt worden. Uw logo komt zo frequent in beeld waardoor uw bereik en naambekendheid nog groter wordt. U wilt een klok in huisstijl, huiskleuren en met uw logo ? Geen probleem, stuur ons uw wensen en de bijbehorende gegevens en bestanden met afbeeldingen en wij bekijken de mogelijkheden, u krijgt een prijsopgave en als u daarmee akkoord gaat maken we een grafisch ontwerp voor uw unieke klok. De klok ziet er niet alleen fantastisch uit, het kind zal op een leuke manier klok leren kijken! De uiteindelijke prijs van een klok met uw logo of huisstijl wordt door ons bepaald op basis van het aantal drukgangen (kleuren) en het door u gewenste totale aantal klokken.


Hoe lager het aantal drukgangen (kleuren) per klok en hoe hoger het aantal door u bestelde klokken, hoe lager de kostprijs per klok uiteindelijk zal zijn. Vooral op de werkvloer houdt men de klok doorgaans nauwlettend in het oog, al is het maar om te weten of de koffie- of lunchpauze er al aankomt of hoe lang het nog duurt voordat de werkdag ten einde is. Daarom is er voor de promotie van een bedrijf veel voor te zeggen om een klok met logo als relatiegeschenk cadeau te geven.


Klok met logo

Vandaag bestel morgen in huis! Deze klok heeft RVS rand en glas aan de voorzijde. Upload en bewerk uw eigen Logo. U heeft de keuze uit een standaar stil of. De jury sprak haar lof uit over zijn lange-termijn-visie en de focus op continuïteit.


Staand in de afmeting 25cm x 47cm en liggend in de afmeting 47cm x 25cm. Benut de creatieve mogelijkheden, aan u de keuze met welke afmeting uw boodschap het beste uitgedragen kan worden. Alleen tikt het klokje tegenwoordig niet alleen meer in een klok , maar kun je de tijd ook zien op een horloge, wekker of weerstation.


Niemand hoeft meer te laat te komen wanneer ze een klok , wekker, horloge of weerstation heeft gekregen. Uw klok bedrukken wij met uw logo of tekst in iedere gewenste kleur. Ook uw eigen PMS kleur is voor ons geen probleem.


Voordat wij uw logo bedrukken ontvangt u altijd eerst een drukproef. Wandklokken snel geleverd. Wij kunnen de wandklokken snel aan u levern. Je bent altijd bij de tijd met deze foto op klok. Er zijn twee varianten te bestellen namelijk aluminium en plexiglas.


Klok met logo

Beide materialen geven een eigen eigenschappen af aan de foto. Een spiegel klok met daarin uw eigen foto, logo of tekst. Gegraveerd zoals u nog nooit gezien heeft!


We zijn altijd dichtbij, bereikbaar en spreken uw taal, omdat onze experts en eigen chauffeurs daadwerkelijk aanwezig zijn in uw regio. Wij bieden het breedste aanbod bieren en dranken en selecteren daaruit een assortiment dat is afgestemd op uw (regionale) markt. Voor elk interieur een passende klok : prachtige collecties van de mooiste merken. Gratis verzending vanaf € 30!


Klok met logo

Bij ons is altijd wel iets te beleven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts