donderdag 31 augustus 2017

Riviera maison serving tray

Riviera maison serving tray

Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Gratis verzenden vanaf €en altijd gratis retourneren bij van den Assem. Een dienblad dat kenmerkend is voor Rivièra Maison.


Natuurlijk komt dat door de ‘uitgesneden’ belettering aan de zijkant, het spiegelende glas, maar ook door het gebruikte materiaal: zware kwaliteit aluminium. Over de hele bodem heeft de tray een antisliplaag, die de tray en de ondergrond beschermt en ervoor zorgt dat het dienblad stevig. Plaisir de la table’ oftewel plezier op tafel, dat brengt deze prachtige snijplank van aluminium zeker.


Wie kan de verleiding weerstaan en het lekkers erop laten. Deze langwerpige serving tray is zo slank gebouw dat deze eenvoudig in een vensterbank of op een smalle tafel kan worden geplaatst. Bijvoorbeeld erg mooi om als kruidenrekje te gebruiken in de keuken, om er allerlei lekkere theeën op te zetten of om als langwerpige tray in te richten met verschillende geurende kaarsen. Zin in een ijskoud biertje of een kleurrijke cocktail of mocktail?


Riviera maison serving tray

Nou en of, zéker als die geserveerd worden op dit stijlvolle dienblad dat een Caraïbisch gevoel in je naar boven haalt. De Bahama Serving Tray heeft een donkere houtkleur, is gemaakt van mangohout, weegt ruim twee kilo en is robuust en stevig. Serveer er de heerlijke hapjes en verfrissende drankjes op, maar ook leuk om te decoreren met uw favoriete accessoires. In de collectie dienbladen van rustic rattan, hout, kunststof of aluminium, passend bij iedere stijl. Bezorging van kleinmeubels tot een bedrag van €50- kost €2-.


Boven een bedrag van €50- is de bezorging gratis. Bij aflevering dient er iemand. Als u het eten vervolgens klaar heeft kunt u zich gaan richten op het dekken van de tafel.


Van luxe, modern bestek tot schattige gebaksvorkjes en groot slacouvert: in de bestek collectie van Rivièra Maison vindt u alles wat u nodig heeft. RIVIERA MAISON SERVING TRAY. Mooi serving tray van riviera maison mankeert niets aan en is mooi om te zien! Nieuw Ophalen of Verzenden.


Stel je Rivièra Maison vragen aan onze interieurspecialisten. Bekijk het Rivièra Maison aanbo vergelijk prijzen bij de beste aanbieders en bestel! Shopping bag (0) Your shoppingbag is empty;. Bekijk de video Grote foto's € 200.


The tray is made of grey-brown mango wood. The shiny aluminium handles with two ornamental rings slot into the notches on the sides. Riviera Maison serving tray. There is also an aluminium Rivièra Maison tag on the side too. Rustic rattan is het kenmerkende materiaal van Rivièra Maison dat ieder seizoen weer geliefd is.


Zo ook tijdens de kerstperiode. Decoreer naar hartenlust met onze prachtige, rattan kerstornamenten. Deze pronkstukken maken uw boom uniek. Bovendien kunt u ze óók presenteren op een decoratieschaal, in een vaas of onder een stolp.


Riviera maison serving tray

Rm rustic rattan dienblad is uit de oude collectie en heeft dan ook wat gebruikerssporen maar nog altijd leuk en nog. Kleine serving tray stervormig, riviera maison kerst kleine ster vormige dienblaadjes van rustic rattan, riviera maison euro per stuk. Bij een besteding van 15aan niet afgeprijsde artikelen kunt u kiezen uit.


At spending 15at not-discounted items you can choose from.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts