dinsdag 29 augustus 2017

Reinigbare muurverf keuken

Reinigbare muurverf keuken

Kwaliteitskeukens voor minder geld. Bekijk onze keukencollectie direct online. Vraag het aan via de website! Maak nu direct een afspraak! Vestigingen door heel Nederland.


Zoek de dichtstbijzijnde Showroom. Kies uit producten vanaf € 295. In het onderstaande stappenplan leest u hoe u de reinigbare muurverf in dekeuken, badkamer of woonkamer aanbrengt: Voorbereiden: Verf hecht goed op een schoon oppervlak.


Repareer beschadigingen op de muur met een muurvuller. Ventileer de ruimte goe maar zorg ervoor dat het niet tocht. Schrobvaste muurverf is ideaal in de keuken of badkamer. Reinigbare muurverf is ideaal voor in de keuken of woonkamer. Hartstikke leuk, maar niet op de muur.


Hardnekkige vlekken als modder, ketchup en stiften zijn makkelijk en goed te verwijderen met een nat schoonmaakdoekje. En wat uniek is, je geschilderde muur heeft na het reinigen minder kans op opglanzen dan gewone muurverf. Beste reinigbare muurverf.


Laten we eerlijk zijn: je wilt vooral de muren makkelijk kunnen wassen. Het plafond zit hoger en blijft daarom veel schoner. De reinigbare eigenschap van deze verf maakt de muurverf geschikt voor de keuken , de badkamer, de woonkamer en andere ruimtes die snel vuil kunnen worden. De verf kan aangebracht worden op bijna alle soorten muur. Een muurverf waarop je vlekken binnen een handomdraai verwijdert?


Reinigbare muurverf keuken

De vlek trekt niet in deze watergedragen verf en na reiniging met een zachte spons gaat de muur niet glanzen, maar blijft hij mooi mat. Ideaal voor veelgebruikte ruimtes of ruimtes die sneller vuil worden, zoals de badkamer, keuken of het trapgat. Er zijn verschillende soorten schrobvaste muurverf die verdeeld zijn in verschillende schrobklassen. Ook bleef muurverf achter het fornuis minder lang mooi dan tegels, glas of rvs bijvoorbeeld. Een oplossing om muurverf in de keuken te beschermen, is om de keukenmuur te schilderen met parketlak of blanke PU-lak, zoals TRAE LYX Naturel.


Echt ideaal is dit echter niet. Keukenmuur beschermen met lak. Wij hebben schrobvaste muurverf , ik dacht van Flexa, ook achter de inductieplaat en dat werkt prima Een goedkope oplossing voor ons in ieder geval. Direct even afnemen met een doekje als er iets op zit.


Reinigbare muurverf keuken

We willen op den duur een mooie glasplaat, over de gehele wand achter het keukenblad. Daarna hebben wij in de keuken van een bouwmarkt (eigen merk) een witte verf genomen speciaal voor in de keuken , dus afneembaar en reinigbaar. Nadat we deze verf hadden aangebracht is een paar dagen later de keuken geplaatst en hebben wij weer een paar dagen later uiteraard de keuken in gebruik genomen.


Alle Muurverf vind je op beslist. Afwasbare muurverf keuken. De belangrijkste eigenschap van het soort muurverf dat je zoekt voor in de keuken is de goede reinigbaarheid of schrobbaarheid. We krijgen weleens de vraag: kan ik afwasbare muurverf overschilderen?


Reinigbare muurverf keuken

Dit type muurverf heeft een extra toevoeging, maar is daarnaast hetzelfde als ‘’normale’’ muurverf. Bijvoorbeeld afwasbare muurverf voor de keuken kan na jaren ook worden overgeschilderd met bijvoorbeeld krijtverf, mocht je dat mooi vinden. Muurverf achter het fornuis beschermen en makkelijk schoon te maken? Voor het schilderen van de muren in de keuken kunt u gebruik maken van een goede muurverf die schrobvast is en makkelijk te reinigen is.


Gamma biedt bijvoorbeeld zowel afwasbare verf aan van eigen merk als andere verfmerken. Veel voorkomende merken voor reinigbare verf zijn daarnaast Levis, Sigma en Colora. Ik wil de wand achter mijn keuken verven met reinigbare muurverf (Sigma Pearl Clean Matt).


De wand loopt door tot in de woonkamer en heeft een lengte van in totaal meter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts