dinsdag 22 augustus 2017

Motip kleurcode

MOTIP lakstift tot goedkoper. Spuitbus autolak op kleur gemaakt. Waar kan ik de kleurcode vinden? Vul één van onderstaande velden in en vind de juiste artikelen: Zoek op kleurcode.


Motip kleurcode

MoTip Kompakt lakstift op MoTip kleurnummer kopen. MoTip Acryl verf spuitbussen zijn universeel inzetbaar en toe te passen tijdens het spuiten van allerlei oppervlakken en onderdelen. Originele kleurcode Heeft u de originele kleurcode , ga naar stap 2. Europa op het gebied van spuitbussen en lakstiften. Hier heb je de mogelijkheid om de individuele kleurcode op gemakkelijke wijze terug te vinden.


Beiden zijn beschikbaar in spuitbus en lakstift. Deze site maakt gebruik van cookies. Dit doen wij om het gebruiksgemak van de site te verbeteren, statistieken bij te kunnen houden en inzicht te krijgen in het. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.


Motip kleurcode

MoTip Metallic Lak spuitbussen zijn hoogwaardige acryl lakken met metallic zilverdeeltjes in de verf. Metallic lak spuitbus van MoTip is afgevuld met een sneldrogende acrylaat lak die een uitstekende hechting heeft op alle ondergronden zoals metaal, steen, hout, glas en diverse soorten kunststof. De lak is slijtvast en bestand tegen weersinvloeden. Autolak in spuitbus wordt in onze eigen kleurmakerij in iedere gewenste kleur speciaal voor u op maat gemaakt.


Bijna iedere kleur is mogelijk. Welkom op de lakstift webshop! Alle kleuren van Volkswagen in een spuitbus van originele autolak met breedtstraal spuitmond.


Motip kleurcode

Wij zijn gespecialiseerd in uw lakstiften, zowel in ral kleuren als autolak lakstiften. Wij leveren spuitbussen autolak in alle gewenste kleuren. Onze bussen worden op kleur gemengd met professionele STANDOX autolak. Onze ColorMatic pre-fill spuitbus is.


Voor al uw Autolak bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een groot assortiment autolakken aan. Lakstift met autolak is ideaal voor het herstellen van lakschade. Motip Hoogglans Acryllak Zwart - 5ml.


Onze autolak stift wordt gemaakt aan de hand van de kleurcode of -naam van jouw auto, motor of scooter. Hierdoor komt de verf in de lakstift overeen met de lak op de auto waardoor je zelf krassen en beschadigingen kunt repareren. Autolak stift op kleurcode of -naam van de auto is ideaal geschikt voor het bijwerken van kleine lakschade of parkeerschade. Onze lakstiften autolak worden geleverd met een kwastje waarmee de verf nauwkeurig kan worden aangebracht op het beschadigde gedeelte. Info over motip kleurcode.


Resultaten van zoekmachines! Bent u er niet zeker van dat de kleurcode juist is, vul dan eventueel het automerk, type, bouwjaar, kleurnaam of kenteken (Ford) in. Met de Hammerite metaallak spuitbus breng je de lak eenvoudig direct over roest aan.


Schuren en ontroesten hoeft niet, dat scheelt tijd!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts