maandag 28 augustus 2017

Boeddha horen zien en zwijgen

In deze categorie vindt u de leukste beeldjes die het spreekwoord horen , zien en zwijgen uitdrukken. Zo zijn er lachende boeddha ’s en shoalin monniken in verschillende maten, kleuren en afwerkingen te vinden. Kijk snel of uw beeldje er ook tussen staat.


Wilt u meer weten over het gezegde horen , zien en zwijgen. Boeddha horen zien en zwijgen. Grappig is dat als je de beeldjes bekijkt de uitdrukking niet klopt.

Want bij horen , worden de handen juist voor de oren gehouden, waardoor er niks wordt gehoord. Bij zien worden de handen over de ogen gehouden, waardoor men niks ziet en alleen zwijgen. Hij zei tegen zijn leerlingen: Kijk niet naar, luister niet naar, spreek niet uit en richt je niet op wat in strijd is met fatsoen.


Opzoek naar een origineel cadeau, de horen zien en zwijgen editie is leuk om iemand cadeau te doen. Het beeld is gemaakt van polyresin, en is dan ook regen en vorstbestendig. Staand Beeld horen zien zwijgen als kindermonniken!


Hij zegt tegen zijn leerlingen: Kijk niet naar, luister niet naar, spreek niet uit en richt je niet op wat in strijd is met welvoegelijkheid. Uniek en groot assortiment Diamond Paintings, vandaag besteld morgen thuis.

Deze uitspraak is het voor het eerst gedaan in China, ongeveer 5jaar voor Christus. Mooie set van grote zilverkleurige staande monniken. Mooi setje van monniken in mooie rustieke kleuren.


Horen Zien en Zwijgen Beelden. Leuk voor in de tuin of voor in huis. Kies met behulp van de optiebalk de geschikte afmeting en kleur. Deze boeddha ’s horen zien zwijgen hebben een leuke uitstraling!


Dikbuik boeddha horen - zien - zwijgen groen-blauw met spiegeltjes. LED lightpads waarmee het patroon nog duidelijker te zien is en ontspannend werkt voor. Bekijk het bord horen zien zwijgen van albertenlidy op Pinterest.


Het spreekwoord en de beeldjes zijn over het algemeen bekend. Deze uitdrukking komt van oorsprong uit de leer van de Chinese wijsgeer Confucius komt. Hij leerde zijn leerlingen: ”Kijk niet naar, luister niet naar, spreek niet uit en richt je niet op wat in strijd is met welvoegelijkheid.


De kleur is bijzonder, de boeddha zelf is namelijk zilver, maar de mantel die hij aanheeft is zwart met rood pigmenten, waardoor zijn mantel een roest kleur lijkt te hebben. De beeldjes hebben een hoogte van 7cm. Super schattig sierkussentje van de aapjes Emoji.


Zo heb je voor elke stemming het.

Zet de beeldjes bij elkaar om rust in je interieur te brengen. En is geschikt om zowel binnen als buiten te plaatsen. NIET horen NIET zien en NIET spreken. Zo leuk om te geven als cadeautje.


Er is een mega aanbod aan cadeautjes bij stunthal Meulenveld. Gemaakt van beton en daardoor gegarandeerd vorstbestendig tot -5° C. Dit leuke set van de horen zien en zwijgen staand is verkrijgbaar in het donker- en lichtgrijs. Voor de vrien vriendin of jezelf een prachtig cadeau!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts