dinsdag 15 augustus 2017

Bijzondere rolgordijnen

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Goedkoper Dan In De Winkel. Bestel Nu Een Gratis Kleurstaal! Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist.


Bekijk het gehele assortiment rolgordijnen.

Of bezoek één van onze winkels. Standaard wordt een mm buis geleverd. Deze bijzondere rolgordijnen zijn ideale producten om grote glasoppervlaktes van zonwering te voorzien.


Indien meerdere rolgordijnen naast elkaar komen te hangen, kunnen de uitvoeringen op elkaar worden afgestemd. Dit dient apart op het bestelformulier te worden aangegeven. Het grootste rolgordijn is bepalend voor de maatvoering. Hiermee creëer je in een open, halfopen of gesloten positie een bijzondere lichtinval. De eerdere collectie is volledig vernieuwd met twaalf trendkleuren zoals aardegroen, pastelblauw, krachtig roze en mauve.


En natuurlijk kiest u uw perfecte kleur: naturelkleuren, van zoete pastels tot felle kleuren en chique, vergrijsde tinten.

Desteny is een huismerk van raambekleding voor de woninginrichting en vakhandel. Wij leveren producten van topkwaliteit, van jaloezieën tot rolgordijnen. Met onze raambekleding op maat hebben we inmiddels nationale bekendheid verworven. Dit komt vooral doordat we voor elke vorm raam een passende oplossing hebben. Ook gaan ze makkelijk naar beneden.


Je zit niet te trekken aan gewone gordijnen omdat ze niet opzij willen. Rolgordijnen zijn namelijk erg mooi om voor het raam te hangen. Bij een rolgordijn kun je deze heel gemakkelijk met een koord open of dicht doen. Natuurlijk kun je een rolgordijn ook half open zetten, als de zon bijvoorbeeld naar binnen.


Zonnelux maakt raambekleding op maat voor bijzondere raamvormen welke helemaal af te stemmen zijn naar jouw wensen. Leuk wonen hoeft niet duur te zijn! Thuisbezorgd of gratis afhalen in de winkel. In een handomdraai bij u geleverd.


Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! De collectie biedt een grote keuze in stoffen in sfeervolle kleuren, smaakvolle dessins en bijzondere structuren. Vanaf € 7-Wil jij je huis voorzien van een moderne uitstraling? Kies dan voor duo rolgordijnen. Duo rolgordijnen combineren sfeer en stijl in één uniek product.


Duo- rolgordijnen , voor altijd de juiste sfeer.

Met duo- rolgordijnen heeft elk interieur altijd een unieke uitstraling, op elk moment van de dag. Want deze bijzondere rolgordijnen zijn geschikt voor overdag, ’s avonds, als het buiten somber is of als het daglicht juist heel fel is. Heb je in huis bijzondere raampartijen, zoals draai- kiepramen, dakramen of bijzondere vormen? Per type raam hebben wij een overzicht gemaakt welke raamdecor. Op zoek naar bijzondere raamdecoratie?


Dit is een echte ‘must have’ voor iedere (woon)ruimte, kantoor of andere bedrijfsruimte. De rolgordijnen hebben een unieke print en zijn op maat te bestellen. Je kunt kiezen uit zowel lichtdoorlatend als verduisterend materiaal. Horizontale jaloezieën zijn er met een lamelbreedte van mm.


Verticale jaloezieën zijn geschikt voor bijzondere raamvormen. Wanneer bijvoorbeeld een raam op- of aflopend is, wordt de rail schuin bevestigd en bevindt het lamelpakket zich altijd aan de hoogste zijde. Voor meer advies over raamdecoratie voor bijzondere raamvormen, loop eens binnen bij één van onze verkooppunten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts