vrijdag 18 augustus 2017

Metal bow lamp

Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Ruim assortiment online bestellen! Explore the latest catalysis open access research from Communications Chemistry. Covering asymmetric catalysis, biocatalysis, heterogeneous catalysis and more.


Metal bow lamp

Onze sfeervolle vloerlamp en booglamp Metal Bow blijft onze best verkochte lamp. Deze moderne booglamp van mat geborsteld metaal met fraai vormgegeven lichtbol is verstelbaar voor elk gewenste positie. Warm metal finishes, like copper and brass are hot!


Hence the Metal Bow Copper and introducing (drumroll…) Metal Bow Brass. Obviously we are very excited about the outcome. Actually, we don’t think we need to even explain why. Deze Metal Bow vloerlamp is de ideale lamp voor naast de bank als je een boek aan het lezen bent. De lamp is gemaakt van metaal en de voet van marmer.


Beiden hebben een coating van koper. Het bovenstel van de lamp is gebogen en bevat een ronde kap. Dit is de Zuiver Metal Bow vloerlamp. De Metal Bow vloerlamp van Zuiver heeft een metalen frame en marmeren voet bedekt met koper of brons. De kap van de lamp heeft een hoogte van centimeter en een diameter van centimeter.


Deze vloerlamp Metal Bow copper past helemaal in de koper trend. Ook de booglamp is niet meer weg te denken uit de woonbladen en de huiskamer. U kunt deze metalen lamp prachtig combineren met uw moderne interieur.


Metal bow lamp

Een eigentijdse versie op de booglamp uit de sixties. Met de vloerlampen van zuiver creëert u direct sfeer in huis! Van moderne tot industriële lampen , bij de Zuiver afdeling bent u aan het juiste adres.


Met een eigentijds en opvallend design. De verlichting is in hoogte verstelbaar en hierdoor eenvoudig aan te passen aan uw interieur. Benieuwd naar een geschikte lamp voor u? Koper is hip net als onze Metal Bow lamp. Dus hebben we die twee gecombineerd. Met gepaste trots presenteren we hier het resultaat: De Metal Bow Copper van Zuiver.


Wij zijn razend enthousiast over het resultaat. Een heel eigentijdse versie van de sixties booglamp. Bekijk ons gehele lampen assortiment online. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Lampen van alle merken op beslist. Vloerlamp Metal Bow is een speelse en minimalistische booglamp en zorgt voor een chique en warme uitstraling in het interieur! Door de geperforeerde gaten in het bovenzijde van de lampenkap verspreidt het licht zich niet alleen naar de vloer, maar ook naar boven.


Metal bow lamp

Met Booglamp Metal Bow in het zilverkleurig van White Label Living schijn je prachtig licht op jouw interieur. Deze industriële vloerlamp is een ware eyecatcher in ieder interieur. Dat móet haast wel, want dankzij haar koperen kleur is Metal Bow meteen opvallend. Deze lamp zorgt niet alleen voor sfeer, maar kan ook ideaal zijn wanneer je graag een boek leest in de avond. Stel hem in de juiste positie af en voilà, je eigen leeshoek!


Deze te gekke vloerlamp buigt zo over je bank heen! Zo heb je extra veel licht en het staat ook nog eens geweldig in je interieur. Zeker als je van de koper en goud trend houdt is Metal bow van Zuiver een echte aanrader. Deze Mental Bow vloerlamp is gemaakt van geborsteld metaal.


Metal bow lamp

De marmeren voet is afgewerkt met een metalen kap en zorgt ervoor dat de vloerlamp stevig op de grond blijft staan, De zuiver lamp is geschikt voor spaar- en Ledlampen. Deze goudkleurige vloerlamp is van het merk Zuiver. Het onderstel van de lamp is gebogen en bevat een ronde kap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts