woensdag 16 augustus 2017

Kapsalon spiegels

Uitstekende service en hoge kwaliteit. De actuele levertijd is: tot werkdagen. Ruim assortiment online bestellen! Luxe kaptafel met groot formaat spiegel , stijlvol chrom. Met onze ruime ervaring kunnen we u goed adviseren over het juiste formaat, de kwaliteit en de veiligheid voor het ophangen.


Een eigentijdse salon met huiselijke sfeer.

Mega grote barok spiegel in kapsalon. Spiegels nodig voor uw kapsalon ? Franse barok spiegel Mauro. De look van kunstleer geven een uitstraling die gegarandeerd aandacht trekt.


De wens om jaar geleden een eigen kapperszaak te starten kwam voort uit pure passie voor de mooie en goede dingen in het leven. In een spiegel zie je een reflectie van jezelf. Ben je op zoek naar een spiegel voor in een modern of industrieel interieur?


De spiegel is voorzien van vele voordelen waardoor jij optimaal geniet van dit product.

Mooie moderne spiegels voor in een kapsalon. Ben Gravite spiegel mat zwart 1x cmDe Ben Gravite spiegel heeft een dun matzwarte frame wat zorgt voor. Met messing werkblad en voetsteun. Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield.


Alle kasten shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen! Maak je keuze uit ons ruime assortiment! Van knippen, kleuren tot aan visagie, bij ons bent u aan het juiste adres. Stoere industriële spiegels voor de Barbershop, moderne spiegels voor de herensalon en barok of brocante spiegels voor de hairstudio.


Na jaren weer eens spontaan binnengelopen. Salonvoordeel levert dagen per week door heel Europa. Ook spiegels voor een kapsalon kan je bij ons bestellen.


De spiegels zijn van hoogwaardige kwaliteit en in verschillende modellen en afmetingen te bestellen. Onze glas configurator helpt je bij het samenstellen van je kapsalon spiegel op maat. Je kan kiezen uit verschillende modellen, randafwerkingen en afgeronde hoeken.


Info over spiegels voor kapsalon.

Resultaten van zoekmachines! Koop en verkoop kapsalon spiegel eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Het concept: knippen zonder spiegel aan een lange tafel, omringd door kunst en een relaxte sfeer. Het team van technische creatievelingen is er speciaal voor jou om trendy coupes en hippe kleuringen te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts