donderdag 24 augustus 2017

Derde hand met vergrootglas

Bekijk ons gehele speelgoed ssortiment online. Klus artikelen voor lage prijzen. Bestel al je klus artikelen online. Laat je inspireren door ons grote aanbod Metz. Jij bepaalt hoe je betaalt!


Vandaag bestel morgen in huis.

Ervaar het gemak van Wehkamp. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. De vleugelmoeren hebben scherpe randen en kun je niet met de hand stevig aandraaien.


Zelfs met een tang stevig aangedraaid werken de verbindingen zich snel los. De krokodillenbekjes bijten dwars door draadisolatie en soldeermaskers heen. Het vergrootglas vergroot te weinig.


Derde Hand Met Vergrootglas. AA-batterijen (niet meegelev.) of voedingsadapter (niet meegelev.) Specificaties afmetingen vergrootglas : 3. DERDE HAND MET VERGROOTGLAS De verzendkosten van dit product zijn €5.

Soms komt het wel eens voor dat u bij nauwkeurige klusjes beide handen nodig heeft en er eigenlijk nog eentje bij wenst. Voor zulke gevallen kunt u deze derde hand aanschaffen. Denk bijvoorbeeld aan nauwkeurige (soldeer)werkzaamheden zoals het bewerken van een printplaat. Wordt gebruikt bij model bouwen, elektronica en knutselen. Inclusief verstelbare armen met sterke klemmen en een zware voet voor stabiliteit.


De Eagle is een derde handje met vergrootglas en led verlichting. Als handen niet voldoende zijn is dit de oplossing. Verder heeft de Eagle Y057AC een vergrootglas met ingebouwde LED verlichting. U kunt ook handig uw soldeerbout in de houder plaatsen van het derde handje. Deze derde hand met vergrootglas met een dioptrie van x 2. De derde hand heeft krokodillenklemmen die doormiddel van bolgewrichten in alle posities geplaatst kunnen worden.


Handige derde hand voor tijdens het solderen van kleine printjes en connectors. Ook zit op dit apparaatje een vergrootglas , waardoor alles net iets beter zichtbaar wordt. Dankzij de klemmetjes blijft, even terug naar het voorbeel de printplaat stevig vast staan en kunt u met ‘drie handen ’ rustig doorwerken zonder dat u geen.


Zo blijven uw eigen handen vrij. Daarnaast is de derde hand uitgerust met een vergrootglas die u in staat stelt zeer nauwkeurig te werken. De derde hand met vergrootglas heeft twee krokodillenklemmen en staat op een stevige en zware voet.


De klemmen en het vergrootglas kunnen alle kanten op worden gedraaid.

Erg handig bij klussen die precisie vergen. Bij soldeerwerkzaamheden zijn er vaak handen te kort, hierbij komt deze derde hand zeer goed van pas. Met de flexibele klemmetjes kunnen bijvoorbeeld draadjes gemakkelijk tegen elkaar aan worden gehouden om deze vast te solderen.


Dan is deze derde hand met vergrootglas de ideale oplossing. Hiermee kunt u stevig de te solderen onderdelen neerzetten. Dpt) en 20- dioptrielens (0x Dpt)2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts