woensdag 23 augustus 2017

Behang van foto

Hier vind je uniek en creatief fotobehang - Vertel je verhaal! Kwaliteit – op maat gemaakt. Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels.


Fotobehang van alle merken op beslist.

Selecteer een mooie foto van goede kwaliteit en wij drukken de foto op behang op maat van jouw muur. Je kan hierbij kiezen tussen fotobehang geprint in banen namelijk vliesbehang of behang dat uit één stuk wordt geprint en dit is airtex behang. Ons fotobehang worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal. Een behang met foto : een leuk idee! Fotomuur maakt behang van foto ’s.


Op onze website vind je naast een grote collectie aan foto behang van behangpapier ook vlies fotobehang van uitstekende kwaliteit. Bovendien kunnen we behang maken van je eigen foto , of een foto van een fotobank. Wat kost behang op basis van mijn foto ?

De prijs van je unieke, gepersonaliseerde behang is afhankelijk van het materiaal. Wil je het totaalbedrag zien, vul dan hieronder de afmetingen in. Je ziet vervolgens per materiaaltype de prijs.


Onze grafische afdeling staat voor je klaar Wil je je foto bewerken? Onze deskundige grafische afdeling helpt. Specificaties eigen foto op behang.


Bij fotobehang eigen foto en een beeldbank behang kun je kiezen uit twee soorten behang : vinyl behang en airtex behang. Als je zelf een foto aanlevert, dient de foto minimaal 7pixels te hebben voor het beste resultaat. Een wand behangen met fotobehang Creatief en persoonlijk.


Met ons fotobehang geef je de muur een compleet nieuwe look, waardoor de sfeer van een ruimte heel anders wordt. Wij adviseren om een foto te gebruiken met minimaal 8pixels per meter fotobehang. Hoe beter de kwaliteit van de foto , hoe scherper het behang uiteindelijk wordt. Je foto wordt opgedeeld in banen behang. In het voorbeeld venster kun je zien hoe dit eruit komt te zien.


Als je het behang hebt bestel wordt het geleverd in banen op één rol. Nieuw bij Praxis is het ontwerpen en samenstellen van fotobehang dat perfect aan jouw eisen voldoet. Niet alleen qua afmetingen, maar ook qua bedrukking!

Upload een eigen foto of maak een keuze uit de databank van Praxis. Tijdens het samenstellen van het fotobehang zie je direct het eindresultaat en kun je verschillende dessins uitproberen. Dit fotobehang wordt op een rol in banen geleverd die je naast elkaar op de muur plakt. Het voordeel van deze modellen is dat we dit fotobehang wel op maat voor je kunnen maken.


Vlies fotobehang is steviger dan papieren behang en beter bestand tegen vocht. Voor het bevestigen van vliesbehang smeer je juist de lijm op de muur en niet het op behang. Koop nu en bespaar geld vandaag.


Profiteer van deze aanbieding! Bespaar tot wel via kiesproduct. Wij printen dit haarscherp en snijden het op maat. Wij doen altijd kosteloos een kwaliteitscheck voordat wij het behang.


Een rustgevende foto van een kabbelende waterval, een mooi bos in herfstige omstandigheden, een tropisch stran de skyline van een wereldstad of een afbeelding van helden uit de sport-, muziek of filmwerel wij maken het mogelijk in onze enorme database met scherp gefotografeerde afbeeldingen. De hoogste kwaliteit fotobehang. Dankzij het speciaal ontwikkelde papier kan ons behang nagenoeg naadloos worden aangebracht op iedere schone droge en vlakke ondergrond. Een eigen foto op behang op maat bestel je eenvoudig en persoonlijk naar jouw smaak bij 123fotobehang!


Is mijn eigen foto geschikt voor fotobehang? Voor je eigen foto voor behang is het aan te bevelen een foto te kiezen van goede kwaliteit. Het is daarom belangrijk om altijd het behang na binnenkomst van het pakket te controleren. De mogelijkheden met fotobehang zijn zeker groter dan in het verleden. Het gaat niet alleen om de kwaliteit van het materiaal en de scherpte van de foto.


Een andere belangrijke factor is de illustratie zelf, de afbeelding op het fotobehang. Bijna alles kan hiervoor gebruikt worden, zodat het altijd bij de smaak van elke afzonderlijke klant past. Stap af van saaie lege muren en kies voor een prachtige foto , schilderij of illustratie over de gehele muur! Bij Werk aan de Muur kies je uit een.


Met de foto ’s op onze website kun je zien hoe het fotobehang eruit ziet. Als je echt toch liever in het echt wil bekijken, dan kun je langskomen in één van onze vestigingen. Ook voor advies kun je bij ons terecht.


We leggen je graag uit hoe je ervoor kunt zorgen dat het behang zo strak mogelijk op de muur hangt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts