vrijdag 25 augustus 2017

Slaapkamer ideeen grijs

Kies uit verschillende motieven of maak je eigen fotobehang. Kwaliteit – op maat gemaakt. Slaapkamers Ideeën online bestellen. Laat je door Homeinspireren!


Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils.

Alle soorten behang online. Nu al vanaf €op Beslist. Wij hebben dan ook niet zonder reden meer dan slaapkamer ideeën met foto’s bij elkaar gezocht. Is jouw slaapkamer nog niet helemaal naar wens en ben jij op zoek naar creatieve slaapkamer inspiratie?


Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ook deze slaapkamer is weer zo’n plaatje om te zien. En hoe kun je zelf nu aan de slag gaan om een grijze slaapkamer te krijgen?


Ga gewoon lekker de muren grijs verven of kies er juist voor om met grijs beddengoe grijze meubels of grijze accessoires aan de slag te gaan.

Grijze slaapkamer voorbeelden en ideeen lees je hier. Ga je voor een grijze muur, grijze vloer of een grijs bed? Leer meer over kleurcombinaties met grijs.


Gisteren heb ik na vele witte slaapkamer inspiratie een slaapkamer laten zien waar zwart een belangrijk rol speelt. Vandaag wil ik weer een andere kleur laten zien die ook erg mooi kan zijn in het ontwerp van de slaapkamer. Combineer grijs met pastel.


Het laatste slaapkamer inspiratie idee dat we je mee willen geven is het combineren van grijs met pastel. Grijs staat namelijk prachtig met poederroze. Door het stoere grijs met deze zachte pastelkleur te combineren kun je je slaapkamer toch een warme uitstraling geven. Grijs is een sobere kleur die in ontelbaar veel tinten verkrijgbaar is.


Je kunt kiezen voor een neutrale kleur grijs , een kille kleur grijs of een warme kleur grijs. Grijs is perfect te combineren met andere kleuren om het interieur van je slaapkamer iets op te vrolijken. Een slaapkamer hoeft niet steeds uitbundig te zijn. Om te ontspannen en tot rust te komen zijn sobere kleuren ideaal.


Bovendien zijn deze kleuren ook niet gevoelig aan interieurtrends waardoor je slaapkamer er nooit gedateerd zal uitzien. Het nadeel van sobere slaapkamer kleuren is dat ze al snel onpersoonlijk kunnen ogen. De slaapkamer is een van de belangrijkste ruimtes in huis, namelijk de ruimte waar je tot rust komt.

Kleurgebruik is hier misschien nog wel belangrijker dan in de overige vertrekken van het huis. Als de sfeer in de slaapkamer onrustig is, slaap je slecht en krijg je onvoldoende nachtrust. Wij geven je inspiratie en een aantal slaapkamer ideeën.


Het inrichten van een slaapkamer is een hele uitdaging. Kies je voor romantisch, klassiek of juist industrieel? Bepalend voor de sfeer zijn de kleuren en materialen. Hier vind je stylingideeën voor opgewekte, warme en sfeervolle slaapkamers en je kunt alle items nog shoppen ook. Zo hoeft wakker liggen helemaal geen straf te zijn.


Gunstig geprijsd en gratis geleverd! Grijs lijkt op het eerste gezicht een saaie kleur. Echter, met de juiste nuances en inrichting kan een grijze slaapkamer er juist fantastisch uitzien! Grijs past erg mooi in een moderne slaapkamer , maar ook een Scandinavische slaapkamer kan hiermee worden geschilderd.


Wit hoeft niet perse punt wit te zijn. Deze witte slaapkamer gebruik verschillende witte en creme kleuren bij elkaar. Hierdoor behoudt de slaapkamer zijn warme uitstraling. Opnieuw zou je denken dat deze foto in zwart-wit is genomen. Niets is minder waar: de slaapkamer is volledig uitgerust is grijs - en.


Hoe maak je een slaapkamer nu echt tot een leuke slaapkamer waar je echt tot rust kunt komen? Ben je meer van het koelere grijs of ben je juist meer voor de warmere tinten grijs ? Met de juiste tonen krijgt je slaapkamer een chique uitstraling. Er zijn maar liefst 2verschillende tonen grijs waardoor er veel variantie mogelijk is. Let op: te veel grijs kan resulteren in een kille en koude slaapkamer. Strakke lijnen, effen kleuren en een minimalistische afwerking zijn de kenmerken van vandaag.


Dit type ruimte gebruikt vaak zwart, wit of grijs als basiskleur en bouwt verder met uniforme patronen en kleuren. De populairste kleuren voor slaapkamers zijn zonder meer grijs , wit en bruin. Natuurlijk zijn ook kleuren als blauw, groen, paars en geel vertegenwoordigd.


Grijs en bruin combineren is mogelijk als je lichte tinten gebruikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts