donderdag 31 augustus 2017

Behang textuur

Bekijk gehele fotobehang collectie. Steden, dieren, bloemen en meer. Bespaar tot wel via kiesproduct. Behang laat je profiteren van hun potentieel en creëert een interieur dat past bij de nieuwste trends en tegelijkertijd is afgestemd op jouw voorkeuren en smaken.


Behang textuur

Selecteer een patroon, grootte en zelfs schaal, en kleed je muren in een uniek patroon! Dit behang van mat, degelijk en milieuvriendelijk materiaal kan je gemakkelijk zelf plaatsen. Dit stijlvolle behang met een fijne textuur in wit heeft een prachtige matte look.


De zichtbare en voelbare rijke textuur van het behang geeft het behang bovendien een extra warme uitstraling. Kortoeen perfect neutraal dessin voor een sfeervol interieur. Textuur wordt vaak over het hoofd gezien, omdat we de sensatie die het veroorzaakt voor lief nemen. Toch kunnen oppervlakken en texturen een kamer letterlijk transformeren van gewoontjes tot.


Behang textuur

Textuur behang heeft ook als voordeel dat het zuiniger is dan het daadwerkelijke materiaal en levert 1 een volledig afgewerkte look. Wij printen uitsluitend op PVC-vrij vliesbehang. Het behang is biologisch afbreekbaar. Ook is het behang geurloos. Ons vliesbehang voldoet aan de Europese standaarden voor brandveiligheid en de nieuwe normering voor VOC-emissies.


Je hebt dus geen last van vervelende luchtjes. In het behang zitten geen zware metalen. Vliesbehang is zowel gemakkelijk aan te brengen als te verwijderen, waarbij je geen behangtafel of afstomer nodig heeft.


Je brengt eenvoudig de lijm aan op de muur en het behang kan worden geplakt. De textuur van behang is minder belangrijk als dat van verf. Verf raakt namelijk meteen de muur, behang niet. Behang heeft natuurlijk ook een goede kant en een achterkant. Die achterkant is de kant die op de muur wordt geplakt.


De kant met de textuur komt naar voor te liggen. Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk behang kopen. Gelukkig is dit mogelijk bij Praxis! We houden je hier op de hoogte van alle lopende behang aanbiedingen of een behang aanbieding op een bepaald merk.


Elke behang aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Het gebruik van normaal behang met een stenen patroon overtuigt misschien niet maar behang met textuur is erg realistisch en kan van je muren werkelijk iets schitterends maken. Alle patronen die je maar wilt. Uni met textuur van penseelstreken behang behang op debehangsite.


Standaard leveren wij behang met rondom 5cm marge. Gratis verzending vanaf euro. Het overige materiaal is eenvoudig met een scherp mes weg te snijden.


Behang textuur

Als je een klassieke look wilt brengen in jouw huis dan is deze houten textuur behang de ideale muurdecoratie voor jouw woning. Deze hout behang is ideaal om jouw woonkamer of slaapkamer mee te decoreren. Daarnaast zijn onze moderne behang gemaakt van hoge kwaliteit en makkelijk aan te brengen op jouw wanden.


Fotobehang - Vinyl Graniet. De rijke kleuren zijn een feest voor elk oog en daarnaast kunnen je muren blijven ademen dankzij het non-woven behang. Dit behang is perfect voor de decoratie van een woonkamer, slaapkamer of keuken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts