donderdag 24 augustus 2017

Glasplaat ophangsysteem

Bespaar tot wel via kiesproduct. Tafels nu al vanaf € 196. Hang het dan op met een professioneel ophangsysteem dat speciaal gemaakt is voor platen van DiBon Plexiglas, Forex, Triplex en Acrylaat.


Op deze manier komt een afdruk van een speciaal moment het best tot zijn recht. De ophangsets zijn geschikt voor mooie fotopanelen, glasplaten en spiegels.

Kleeft aan gladde opppervlaktes. Deze moet u uiteraard goed schoonmaken en ontvetten en u plakt de hanger aan de gereinigde oppervlakte. Ideaal om spiegels, glasplaten , dibond of aluminium op te hangen. Verkrijgbaar in verschillende capaciteiten. Klemdragers voor glas en hout online kopen - Probeslag.


Onze stijlvolle klemdragers zorgen ervoor dat de glasplaat stevig wordt bevestigd en mooi in het zicht blijft. De klemdragers zijn ideaal voor glazen platen maar ook goed te gebruiken voor het ophangen van diverse houten platen en kunststof platen. Stel hier zelf een glasplaat op maat samen van gehar gehard gelaagd of gelaagd glas.

De glasplaten zijn volledig op maat samen te stellen en de prijs is direct zichtbaar. Een glasplaat nodig voor keuken, badkamer of tafel? En een grotere plaat dan waarvoor de houder gemaakt is al helemaal niet. Een beetje kracht op buitenste rand van de glasplaat wordt omgezet naar een forse kracht op de drager (hefboomprincipe). Daar moet je je echt niet in vergissen.


Nadat het gewenste ophangsysteem voor de spiegel is uitgekozen is direct de prijs zichtbaar en kan het product aan de winkelwagen worden toegevoegd. Ophangsysteem zijkant: Met dit systeem kan je een plexiglas foto ophangen zonder boren. Het systeem bevestig je aan de zijkanten van je plexiglas foto. Je foto op glas komt ook bij dit ophangsysteem een stukje van de muur te hangen. Deze kun je zien op de rechter foto.


Ophangsystemen bij GAMMA: goede kwaliteit, ruim assortiment, diverse topmerken. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Met deze nieuwe methode bevestig je bijna alles aan je muur, zonder gereedschap. Met een snelle, simpele bevestiging plak je een haak, spijker of schroef op elk oppervlak en kun je bijna elk gewenst voorwerp ophangen.


Dit concept is het schilderij ophangsysteem dat naast de rail bestaat uit ophangdraden en ophanghaken. Een ophangsysteem dient om iets mee op te hangen. Dat kan een schilderij zijn, een fotolijst, tekening of poster.

Hoe kunt u deze wanddecoratie het beste ophangen en wat zijn de mogelijkheden? Kiest u voor een ophangsysteem met rail of juist niet? Plexiglas foto ophangen nu makkelijk gemaakt Handig ophangsysteem Zwevend ophangeffect 1 betrouwbaar Als beste getest Topkwaliteit van de Nummer Grote glasplaat ophangen - klusidee. Zo'n plaat hangt maar aan één kant in de houder. Alle ander soorten glas kun je maar beter niet gebruiken.


Dit glasbord wordt geleverd met een glazen afleggoot, magnetische wisser en rondmagneten (extra sterk). Inclusief ophangmateriaal voor montage op een steense muur. Creëer nu zelf de mooiste balustrades met een combinatie van glas en RVS! In onze webshop vind je een groot assortiment glasplaat klemmen. Foto Op Glas van FotoOpGlas.


SPOEDlevering ★ Achteraf Betalen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts