maandag 13 februari 2017

Vloerlak dekkend

Het is een slijt-, stoot- en krasvaste vloerlak die zeer geschikt is voor bescherming van zacht- en hardhouten vloeren binnenshuis. Het beschermt de vloer tegen water, vuil en verwering. De lak is speciaal geschikt voor vloeren, vloerdelen en betimmeringen. Het wordt ook wel terpentine-verdunbare lak genoemd.


Rambo vloerlak is verkrijgbaar in verschillende inhoudsmaten en dekkende en transparante kleuren. Kenmerkend zijn de geelbruine kleur (soms wat paarsig van het droogmiddel) en in de regel de mooie vloei. Nu is vloei op een liggend vlak sowieso relatief makkelijk, dus bij blanke of dekkende watergedragen vloerlak loopt men daar helemaal niet tegen aan, in onze ervaring. De gebruiker van dit product dient zich aan de nationale wetten betreffende gezondhei veiligheid en milieu te houden.


Rambo Pantserlak Vloer Dekkend Zijdeglans Rambo Pantserlak Vloer Dekkend Zijdeglans geeft je vloer extra bescherming. Dit komt door de speciaal door Rambo ontwikkelde dekkende vloerlak op acrylbasis. Deze vloerlak is super snel droog. Transparante vloerlak kopen: kras- en slijtvast.


Trae Lyx en andere merken. Ook dekkende vloerverf en vloerbeits. Gratis verzending vanaf €50. Het is geurarm en snel droog waardoor je de vloerlak probleemloos binnenshuis kunt gebruiken. Heb je te maken met een zacht houten vloer (bijvoorbeeld vuren of grenen)?


Breng drie lagen zijdeglans vloerlak of eiglans vloerlak aan voor een kleurloze, transparante of houtkleurige afwerking. Schuur tussen de lagen door de vloer altijd even licht op en maak het geheel stofvrij met de zachte bezem. Liever een dekkend resultaat? Rambo Vloer Lak Dekkend is een oplosmiddelhoudende zijdeglanzende vloerlak voor trappen, vloeren en parket.


De lak is kras- en stootvast, vocht- en vuilwerend en geeft een extra goede dekking en vulling waardoor u een extra strak eindresultaat krijgt. Het verschil hierin is dat parketlak een goede bescherming biedt aan hardhouten vloeren en parket. De vloerlak uit ons assortiment beschikt over diverse eigenschappen.


Vloerlak wordt nog weleens vergeleken met parketlak. Zo heeft de ene vloerlak een zijdeglans finish en de andere zorgt voor een prachtig mat effect. Speciaal voor zachte houtsoorten zoals vloeren van grenen en vuren, die normaal belast worden. Matte houtverf dekkende beits buitenbeits white wash verf en vloerlak.


Ademen gemakkelijk, bladdert niet. CetaBever Trappenlak is ook verkrijgbaar als transparante variant. Slijtvastheid is belangrijk voor een vloerlak , ook huisdieren kunnen nare krassen maken. Wij kunnen elke transparante kleur probleemloos mengen in een vloer of traplak. Beschermt en verzorgt het.


Bij gebruik op een ondergrond dat al eerder is behandel de oude verflagen volledig verwijderen tot gaaf blank hout is verkregen en vervolgens behandelen als nieuw hout. Altijd de scherpste prijs. Vandaag besteld is morgen geleverd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts