maandag 27 februari 2017

Fotolijst met diepte

Bestel nú snel uw Lijsten. Uw Product is Altijd op Voorraad! Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195! Alle fotolijsten vind je op beslist. Specialistisch advies nodig?

Zoek je een fotolijst met diepte om bijvoorbeeld herinneringen of 3d objecten in te plaatsen? Dan is deze diepe fotolijst iets voor jou. Met een glasmaat van 30x30cm is deze fotolijst groot genoeg om tal van objecten of herinneringen in te plaatsen. Gemaakt van gelakt dennenhout. XLBoom Floating Box Fotolijst 28x35.


X (d) X (h) Cmaakt je interieur bijzonder! De Floating Box fotolijst 28x35. De fotolijst weegt kilogram en is gemaakt van hout met een poedercoating.

Deknudt Frames Fotokader met diepte , zwart, met pptt - bestelmaat=kadermaat fotomaat 18xcm. Houten lijst met dubbel glas - het achterste glas kan worden verwijderd - ideaal voor decoratieve 3D decoraties. In het uitgebreide assortiment fotolijstjes van Xenos vind je altijd wel een mooie fotolijst voor jouw meest dierbare herinneringen. Mooie wissellijsten voor op een kastje, maar ook sierlijke fotolijsten voor aan de wand.


Ben je op zoek naar een goedkoop kunststof fotolijstje ? Of ga je voor een wat chiquere lijst? In een fotolijst kun je je mooiste herinneringen van je geliefde, familie of een verre reis bewaren en delen. Fotolijsten voegen sfeer en persoonlijkheid toe aan je interieur.


Combineer verschillende kleuren, soorten en grootte fotolijsten met elkaar en maak zo een collage aan de muur. Of zet er een aantal als een groepje weg op een dressoirkast. Dat is handig: deze zwarte fotolijst bestaat uit twee houten lijsten met magneten ertussen, waardoor je de foto er makkelijk tussen kunt plaatsen.


Je kunt de fotolijst neerzetten of eenvoudig ophangen. Vind je baby-uitzet bij Wehkamp. Ze zijn bijvoorbeeld ideaal te combineren met rechthoekige fotolijsten. Kies uit 1producten vanaf € 15.


Denkt u maar eens aan een mooie collage aan de muur van allerlei verschillende rechthoekige en vierkante formaten. Tevens kunt u bij ons terecht voor speciaal op maat gemaakte vierkante fotolijsten voor het geval uw fotomaat afwijkt van de standaard vierkante formaten. Met dit originele fotokader geeft u een extra effect aan uw foto!

De tekst voor de allerliesfste kan aangepast worden door bv. Voor de allerliefste Oma, Opa, Zus of iemand anders. Dit kunt u aangeven bij opmerking. Kleur lijstje: donker bruin.


Met deze originele fotolijst geeft u een extra effect aan uw foto! Frame van geëxtrudeerde kunststof in hübschem vintage stijl met absichtlichen slijtagesporen. Compleet met glas of kunststof paneel en achterwand van MDF.


Info over fotolijsten met diepte. Resultaten van zoekmachines!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts