maandag 13 februari 2017

Interieurfolie

Na het verfraaien van uw bestaande meubilair, is de uitstraling van uw interieur compleet veranderd. De robuuste meubelfolies van Resimdo bedekken de bestaande kleur of de ondergrond volledig en zorgen voor een compleet nieuwe look. Onze interieurfolie is goedkoper bij renovaties. Een minimaal ongemak en vooral minder tijdrovend vergeleken met traditionele renovaties.


Met het- aanbrengen van de interieurfolie , wordt het meubel meestal omsloten. Daarom wordt er vaak van het ‘wrappen’ van meubels gesproken.

In ieder geval wordt er een op een degelijke en hoogwaardige manier een kwaliteitsfolie aangebracht, waardoor de levensduur van een meubel extreem kan worden verlengd. Alles ziet er weer uit als nieuw. Bouwen, verbouwen of renoveren? Een make-over met folie zorgt voor meer ruimtelijke beleving. Interieurfolie is bij uitstek geschikt voor snelle interieurtransformaties.


Sterker nog, veel meubels zullen zo’n andere uitstraling krijgen dat ze niet meer herkenbaar zijn! U kunt interieurfolie dus zien als een kostenefficiënte oplossing die uw meubels, muren, balies of andere objecten weer een geheel nieuwe uitstraling geeft. Omdat elk project anders is denken we graag met je mee!

Vraag hier je offerte aan. En honderden andere mogelijkheden. Zo kunt u er meubels mee renoveren of ruimtes mee opknappen.


De folie kan onder andere op kasten, balies, muren en deuren worden geplakt. Renoveren is vaak goedkoper dan vervangen. Met onze innovatieve, hoogwaardige interieurstickers bereikt u in korte tijd een complete interieur-upgrade, zónder last te hebben van lawaai, vuil of stof. Bovendien is de interieurfolie erg eenvoudig in gebruik. Alle folies zijn immers nagenoeg geheel 3D-vervormbaar, waardoor naadloze installatie op hoeken en randen mogelijk is.


Plakfolie voor goedkoop keukenrenovatie, re-stijlen van uw interieur of het opknappen van meubels. Dus als u voor interieurfolie kiest, kiest u niet alleen voor een mooi design maar bespaart u ook geld. Gratis verzenden in Nederland en België.


Deze cursus helpt je op weg bij het verwerken van alle soorten interieurfolies (3M Dinoc, Bodaq, LG etc.) We werken met het materiaal van Bodaq (Resimdo). De cursus ‘ interieurfolie aanbrengen’ duurt dagen. De LG Interior Film is een duurzame zelfklevende folie voor het renoveren en restylen van toepassingen in de wereld van interieur, renovatie en design.


Met ons interieurfolie zijn de mogelijkheden ongekend hoog. De folies hebben een echte look en feel van hout, metaal, stof of steen. Hiermee tover je een kunststof balie bijvoorbeeld om naar een houten exemplaar.


Appcademy leert je de beste folie applicatietechnieken, helpt je bij de marketingstrategie, de verkooptechniek en de projectaanpak binnen jouw bedrijf.

Zo beschikken we over een uitgebreid assortiment folies voor het renoveren en restylen van interieurs en meubilair zoals bijvoorbeeld kasten en balies. Het montageteam van mcart maakt di-noc renovatiefolie uw oude interieur als nieuw. Omdat we dit product nog niet zolang in ons assortiment hebben, hebben we nog geen voorbeelden van projecten die wij zelf hebben gedaan.


Wel vindt u hieronder verschillende foto’s die wij van onze leverancier hebben gekregen. De PVC-bekleding van de interieurfolie is slijtvast en waterafstoten met een hittebestendigheid tot 1graden. Tevens is de folie vrij van giftige stoffen (VOC-vrij), dus veilig te gebruiken op alle oppervlakken. Meer informatie over de kwaliteit van de interieurfolie vindt u hier. Op vlakke en stofvrije ondergronden kan de folie in een laag aangebracht worden.


De ondergrond dient geheel vrij te zijn van stof, haartjes en pluisjes, deze kunnen het uiteindelijke resultaat negatief beïnvloeden. Metaal Prestige, welvaart en elegantie - niet alleen de oude beschavingen associeerden het met kostbaar metaal. INTERIEURFOLIE : WAAROM VERVANGEN, ALS JE HET KUNT WRAPPEN! Op zoek naar een compleet nieuwe en trendy look voor uw interieur in uw woning of bedrijf, een metamorfose? Dan bent u bij de Huisstijl makelaar aan het juiste adres.


We zijn trots dat wij al meer dan jaar de meest toonaangevende totaalleverancier voor professionals in print en sign in Nederland zijn. Want Tripa is meer dan een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts