woensdag 22 februari 2017

Luxaflex 16mm

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Bestel nu jaloezieën 16MM dikte in de webshop. En vraag een gratis monster aan. Jaloezieën van alle merken op beslist. Luxaflex aluminium jaloezieen 16mm.


Prijsklasse bevat een groot aanbod aan geborstelde lamellen. Deze geven een extra glans. Bij het bestellen kunt u kiezen uit de vele bedieningsopties.


De jaloezie is uitstekend geschikt voor kleine ramen of deuren. De lamellen hebben een breedte van mm. Bepaal zelf je lichtinval door de lamellen te kantelen. De bediening bestaat uit een tuimelstaaf en optrekkoord.


Horizontale jaloezie aluminium Strakke uitstralingdoor 16. Hierdoor kunnen ze tegen een stootje en buigen de lamellen niet snel door. We gebruiken hoogwaardige componenten waardoor u vele jaren plezier van deze raamdecoratie zult hebben.


Omdat de lamelbreedte gering is kunnen dit soort jaloezieën ook geplaatst worden op deuren of draai-kiep ramen. Kies hier de gewenste lamel breedte. Dit systeem heeft jaloezieën van 16mm net zoals bij 16mm aluminium (S), maar met een bovenbak van 25x25mm waarmee grotere oppervlaktes mogelijk zijn. Het product wordt standaard geleverd met tuimelstang en trekkoord.


Luxaflex 16mm

Op het complete product is een garantie van jaar van toepassing. Koordrem in de bovenbak van de jaloezie ( Koordrem moet Appart Bijesteld worden ) dit te beoordelen als je naar het raam. Bent u op zoek naar mm aluminium jaloezieën? Onze aluminium jaloezieen zijn makkelijk te monteren en passen in ieder kozijn.


Naast uitvoeringen in hoogglans en zijdeglans zijn er ook jaloezieën met een matte afwerking. Om het helemaal af te maken, kunnen 50mm jaloezieën worden afgewerkt met stoffen ladderbanden en sierkoven. Onze 16mm aluminium jaloezieën zijn leverbaar in prachtige kleuren.


Luxaflex 16mm

Na het invoeren van de maat klikt u op Bereken prijs om verder te gaan. Budget aluminium jaloezieën mm. De lichtinval is hierdoor wat beperkter en je hebt dan ook meer privacy. Aluminium jaloezieën van mm zijn perfect voor smalle ramen.


Ze zijn goed te gebruiken in vochtige ruimtes, waaronder de badkamer. Het binnenplaatje ( s-plaatje) kan u bij bestellen. Ze geven je interieur een moderne uitstraling.


Luxaflex 16mm

Met horizontale jaloezieën regel je eenvoudig de lichtinval en inkijk in huis. Dit smallere type jaloezieën past heel mooi bij wat kleinere ramen. Een jaloezie met een PerfectFit frame is de oplossing voor kozijnen waar niet in geboord of geschroefd mag worden. PerfectFit, ook wel SmartFit genoem is een aluminium frame compleet met raamdecoratie, wat met steuntjes tussen de glaslatten van het raam geklemd wordt. Op zoek naar raamdecoratie?


Bekijk ons assortiment of alle raamdecoratie aanbiedingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts