woensdag 22 februari 2017

Foto glas 3d

Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 95! Bestellen, Invullen, Weggeven. Transparante houtstructuur. Revolutie op de fotomarkt!

Uw foto als ultraHD-afdruk. Extreme scherpte en resolutie. Foto in Glas Cadeau geven? Laat uw mooiste foto nu in kristalhelder glas laseren Het glas wat gebruikt wordt om uw foto in glas te laseren is speciaal vervaardigd optisch zuiver kristal wat zich kenmerkt in een extreme hardheid en glans zodat uw foto in glas mooi tot zijn recht komt.


Jouw 2D foto gelaserd in prachtig 3D glas ? Crystal Impressions is de Nederlandse specialist op het gebied van laser gravures. Door onze jarenlange ervaring en onze doorontwikkelde lasertechniek, kunnen we jouw gebouw, product of logo 3D laseren in glas. Zo heb je een uniek aandenken of relatiegeschenk met eeuwigheidswaarde.

Een uniek en persoonlijk foto cadeau: 2d of 3d foto in kristal glas , of een foto op spiegel, op sieraa op canvas, op een gedenk porselein en nog veel meer. Jouw mooiste foto 3D in glas graveren? Ontwerp in onze online editor en zie direct het resultaat. Eigen productie en snel jouw 3D foto in glas in huis.


Dit heeft geen gevolgen voor de kwaliteit van het laseren. De kwaliteit van het laseren is afhankelijk van de kwaliteit van de foto. Tevens is het omzetten van een bestaande foto naar een 3D foto op dit moment alleen mogelijk van gezichten. Hierdoor krijgt de afbeelding in het kristal glas meer diepte en wordt ‘levendiger’.


Dit is toe te passen op zowel mensen als dieren. Het beste resultaat wordt verkregen van een foto waarop het gezicht frontaal gefotografeerd is. Onderstaande modellen zijn geschikt om een 3D afbeelding in te laseren. Uw mooiste foto drie-dimensionaal ( 3D ) in hoogwaardig kristalglas Uw dierbaarste herinnering, levensecht. Of het nu uw mooiste vakantie- foto is, uw trouwfoto, een afbeelding van uw favoriete huisdier, uw dierbare, alles is mogelijk, wij laseren het voor u in kristalglas en de herinnering blijft generaties lang bewaard.


In tegenstelling tot graveren wordt bij het laseren binnenin kristal de buitenzijde van het kristal niet beschadigd. De foto in het kristal bestaat uit tienduizenden kleine luchtbelletjes. Op zoek naar een foto in glas ? Bekijk nu ons unieke assortiment glazen voor de leukste tafelmomenten.

Eenvoudig ontwerpen en personaliseren bij YourSurprise. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Van enkele foto maken wij een realistische 3D portet in kristal helder glas.


Wereldmarktleider in 3D laser gravures in optisch glas. Laat nu je logo, gebouw of product driedimensionaal vereeuwigen! Zo ontstaan de meest schitterende geschenken!


Een foto zegt meer dan duizend woorden, toch? Laat jouw cadeau voor je spreken met een prachtige foto in kristal. Jij kiest zelf jouw mooiste foto om in het glas te plaatsen.


Zo geef je jouw cadeau heel eenvoudig een uniek en persoonlijk tintje. Zoek afbeeldingen van Glas Wijn Gratis voor commercieel gebruik Geen naamsvermelding vereist Vrij van copyright. Als extraatje leveren wij het benodigde materiaal voor de wandbevestiging er gratis bij en je kunt de eigen foto achter acrylglas meteen ophangen aan de muur. Uw mooiste foto in 3D Kubus Viamant glas (1-Personen) De Kubus Viamant is onze kleinste kubus uitvoering. Een goede prijs en een aantrekkelijke grootte: 60x60xmm voor een tot twee personen of dieren die driedimensionaal in glas vereeuwigd worden.


We bieden verschillende luxe glasdiktes, zodat er altijd een juiste glasdikte is voor jouw glasprint. Jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet Dine personlige data vil hjælpe os når vi skal sende dig vores nyhedsbrev. Du vil modtage information om produkter, tilbud og.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts